Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halott valaki már empatáról? 20/f

Halott valaki már empatáról? 20/f

Figyelt kérdés

Én azt hiszem az vagyok. Kíváncsi lennék mások tapasztalataira.

A nagyon érzékeny, érzelmileg kiemelkedően intelligens emberek általában. Akik képesek arra is, hogy más személyiségét felvegyék, érzelmeit, bánatait.

2016. júl. 24. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nézed a Kaméleon sorozat ismétléseit az RTL-n?
2016. júl. 24. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

A "halott valaki" nem érez enpátiát. :D

Egyébként minek raktad az ezotériában? A legtöbb NPC körülbelül a népesség 90%-a empatikus, csakhogy némelyik érzelmileg fogyatékos és nem tudja kimutatni. Tapasztalataim szerint az ilyen túl empatikus emberkék sokkal többet családnak, mint az átlag, mert nehezebben dolgozzák fel az érzelmeket.

[link]

2016. júl. 24. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem többet családnak. Ne haragudj a nyelvtani hibámért. Igen az emberek empatikusak. De nem empaták :) olvass utána.
2016. júl. 24. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én hallottam és olvastam róla, és azt hiszem, én az vagyok.
2016. júl. 27. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az nem empataság az csak utánzás. Az empata ennél lényegesen másabb. Ja és empata és empata között is van különbség.
2016. szept. 15. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ja és két ll írják mert két fülünk van.
2016. szept. 15. 22:25
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Kiskoromban volt egy kisebb busz balesetem, és agyrászkódásom ennek nyomán. Tényleg kicsi voltam.Ált sulis. Többen voltunk, és nem sokan sérültünk meg. Akkor miután ellátak, maradtam a kórházba anyám elvitt pszichológushoz. Meséltem neki arról, hogy miket érzek, és hogy hogy viszonyulok az emberek érzelmeihez. Ő persze nem mondott semmit erről, azt csak később tudtam meg hogy empata vagyok. Ráadásul egy kicsit plsuszosan.

Lássuk: Az empatákról (saját szavaimmal) sok empatával találkoztam azóta hogy egy természet és lélekgyógyász megállapytotta: én is a tisztán érzők közé tartozom.

Mióta az eszemet tudom látok az emberek és saját magam között (viccen kívül) egy drótféleséget. Mint egy kötél. Amit most már ki is tudok kapcsolni. Aminek segítségével rákapaszkodok az illető érzelem központjára, a reakcióira és az ezekhez való gondolat harmóniájára.

Nagyon sok gondom volt abból, hogy magamra vettem a körülöttem lévő emberek hangulatát. Régebben azt mondták bipoláris zavarom van mert annyiszor változtatom a hangulatom. Azóta rájöttem: Ezt is lehet szabályozni.

Mondhatjuk hogy egy emberi hazugságszűrő vagyok. Ha valamit mond az illető, feldolgozom a testbeszédét, a mimikáit a másodperc töredékében felveszem az érzelmi hullámait, és ha hazudik azt veszem észre hogy a szava nincs összhangban a belőle áradó igazsággal. Persze nem vagyok robot, vagy detektor :D

Ja és ha nagyon bele akarjuk látni mondhatjuk, hogy egyfajta pattogást látok az emberekben az érzelmeit. Látom keresztül funi rajta hogy abban a pillanatban mit érez.

2016. dec. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!