Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Előre látok. Ez miért van?

Előre látok. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Jó pár hónapja előre látok..gondolok valamire és másnap vagy pár óra múlva megtörténik.Persze nem úgy hogy holnap milliárdos leszek és bevállik.Hanem olyan dologra,amire nem direkt gondolok.
2016. júl. 22. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Pl?

Annyi gondolata van az embernek egy nap, ha ilyenátlagos dolgokra gondolsz, simán lehet a véletlen műve.

2016. júl. 22. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Mert egy sablonos karakter vagy és kiszámítható a mindennapjaid.Ha nem veled kapcsolatosakaz előrelátásaid mond már meg milyen választ fogok neked legközelebb írni? Szerintem ez könnyű. Én tudom te hogyan fogsz reagálni. Ne értsd félre nem vagyok egy jós, de ki lehet következtetni. Mondom sablonos vagy.
2016. júl. 22. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves #2..ha szerinted az sablonos hogy azt álmodom hogy valaki meghal és pár hétre rá a papám meghalt akkor gratulálok..

#3-4..:)nem kellenek a beszólásaitok, nem ezért írtam ki hogy ide trollkodjatok:)

2016. júl. 22. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Azt is látod előre, hogy hülye vagy?
2016. júl. 22. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
#6 te is ítélkezz úgy hogy nem ismersz :D
2016. júl. 22. 21:29
 6/8 Legoman ***** válasza:
59%

Prekogníciónak hívják ezt, vagy pedig nagyon jó megérzésnek. :)

A prekogníció egy olyan képesség, amivel előrelát valaki valamit, és az pár óra múlva megtörténik pontosan.

A megérzésről pedig annyit, ha hallgatsz rá, akkor sok más dolgot is megmutat neked. :)

2016. júl. 22. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
8%

"azt álmodom hogy valaki meghal és pár hétre rá a papám meghalt"

Miért csak valaki? Miért nem pontosan a papád? Miért pár hétre előre? Miért nem pár napra vagy inkább hónapra? Mi az a hasonlóság/különbség amitől már szerinted nem is hasonlóság azaz "előre látás"?

Ha látnád a jövőt akkor pontosan látnád. A képesség, amivel rendelkezel az a belemagyarázás. Álmodtál valamit és részeket felismertél a később megtörténtekben. Ilyen időnként mindenkivel megtörténik, általában olyat álmodunk ami a valóságban is megtörténhet.

Sajnálom hogy a papád meghalt, de hogy megálmodtad nem előrelátás. Ha betegeskedett talán tudat alatt készültél rá. Akárhogy is, mikor valaki meghal, a rokonságából szinte biztos lesz valaki aki "megálmodta", mert mindenfélét álmodik az ember, ezért szinte biztos hogy valaki pár héttel/hónappal előtte halálról álmodott. Ugyan ez van tűzeset, baleset, örökség vagy egyéb nem várt esemény esetén is.

2016. júl. 22. 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat:)
2016. júl. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!