Hol tart ma a védikus ufológia hidegfúzióval történő telepátiai bizonyítása az alkímia keretein belül?
# 10 Én érdemben válaszoltam, de ez nem kvantumfizika, hanem magfizika. Te viszont a troll kérdésedet még übereled a gúnyos hozzászólásoddal.
dr.Egely régen elmondta, hogy nem fizikus "Újra és újra felélednek támadások végzettségemmel kapcsolatban, ezért szükségesnek tartom leírni a következőket: Soha nem állítottam magamról, hogy fizikus lennék. Ennek ellenére a médiában többször ez jelent meg rólam. Kezdetben valószínűleg a munkahelyem neve alapján (Központi Fizikai Kutató Intézet) gondolták ezt rólam az újságírók, s megkérdezésem nélkül így tituláltak. " [link]
A TV2 fizikust írt ki, mert ennyire inkompetensek, amit azt megmutatták másban is. Nem Egely tehet róla. Ő egy hőerőgépész, az atomerőművek működése során fellépő anomáliákat kutatta a KFKI-ben és ennek során talált rá a gömbvillámokra, mint rendellenes elektromágneses jelenségre.
Kérdező elmondom, hogy tudjad, hogy mi nem is tudnánk ilyen bonyolult mérnöki készülékeket építeni, tervezni. Az egyetemen az elméletekkel és azok felhasználhatósági területeivel foglalkozunk. Elektronika és elektrotechnika laboratórium egy egy félévet fed le meg diplomamunka laboratóriumon foglalkoztunk esetleg mérés szintjén készülékekkel és slussz. Az elméleteket tanuljuk.
Azt tanítjuk, hogy az energia megmaradása nem bizonyított, tapasztalati törvény ! Bizonyíték, hogy megmarad az energia, pedig mindössze annyi, hogy még nem tapasztalta senki, hogy ne maradt volna meg. Erre jön Egely és más "kókler" és épít több ezer hatásfokú készüléketr, mire azt mondják, hogy meg sem vizsgáljuk, mert ellentmond a tankönyvekben lefektettektől. A világ röhelye !!
Egyébként pedig az általános reatívitáselméletben nincs is energiamegmaradás. Nem is kell figyelembe venni. Rengeteg kollega nap mint nap számol olyan egyenletekkel, ahol az energia nem marad meg a relatívitásban, de ha energiakinyerő berendezéseket tervez valaki, akkor ott meg kell maradni. Röhely az emberiség!
Felháborító az Dr. Egelyt lejárató hozzászólásod. Dr Egely nem csak a fizika területén, hanem az orvoslás területén is kiváló elmének számít.
Ez az egész fizikus - nem fizikus mizéria Härtlein Károlynak köszönhető, aki csak irigy Dr. Egelyre, és az elért eredményeire. Härtlein is tagja annak az elnyomó, fehérgalléros bűnözőkből álló csoportnak, akik cenzúrázzák a tudományos előretöréseket. Íme a bizonyíték:
Egely egyébként helyesen tette, hogy sosem kérte a korrekciót, és szintén helyes tette, hogy az alábbi műsorban sem javította ki Vágót, amikor az fizikusnak titulálta:
Látod? Még ez a buta szkeptiKUSS Vágó is tudja, hogy mi a helyes megszólítása a fizikus úrnak. Az egyetlen ok, ami miatt Dr. Egelynek utólag magyarázkodnia kellett, az a háttérhatalom nyomásgyakorlása volt.
Sőt! Ez még mind semmi! Egely lejáratására még egy propagandakampány is indult a BME részéről. Ezek a szemetek azt állítják, hogy bárki bármilyen találmányt bemutathat egy nyílt napon, ha annak a találmánynak a működése bizonyítható. A kampányban Egelyre hivatkoznak a tiltott találmányok kapcsán. Véletlen lenne? Nem az! Ez egy gusztustalan lejáratókampány. Mi az, hogy bizonyítani kell egy találmány működését ahhoz, hogy bemutatható legyen? Ez sértő egy olyan tekintélyes fizikusra nézve, mint Dr. Egely György.
Nem hiszel nekem? Akkor nézd meg a saját szemeddel:
Én nem fogok meghajlani a tudomány fehérgalléros bűnözői előtt, és továbbra is úgy hivatkozok Dr. Egely Györgyre, ahogy azt ő is szereti: fizikusként.
csak en nem ertem higy mi van ? :)
(nem vagyok szkeptikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!