Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a kitalált...

Lehetséges, hogy a kitalált világ (anime) valós legyen?

Figyelt kérdés

Itt a kérdésem elözménye, a helyzet rosszabodott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__7909791-..

Szóval, bár az álmokon kívül semmi más nagy dolog nem történik, mégis teljesen fura, idegesítő érzések törnek rám.

Emlékek, mégtöbb emlék, amik nekem eléggé homályosak...

És... akkor még ott az a nyomorék karakter ( Aizen ) is.

Nem vagyok normális, folyton arra gondolok, amikor megláttam őt.

És szerintem beleszerettem.

Egy kitalált anime karakterbe. 23 évesen.

Igaz, én élő emberként láttam.

De ami szörnyű, úgy érzem, hogy valahogy köttetésben állok vele...

Olyan érzés, mintha ismerném, nem csak animéből, amit már mióta nem néztem.

Mit kéne tennem?

2016. júl. 14. 17:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szia! Először is, köszönöm a válaszod, ez eddig a leghasznosabb, amit itt kaptam.

Próbáltam elhinni, hogy ez nem a valóság, de minden ellenem beszélt.

Mostmár évek alatt eljutottam odáig, hogy hiszek benne, elhiszem hogy van. Átengedem magam az érzéseimnek, és a gondolataimnak, hogy meglássam hova vezetnek.

Nincs olyan perc, hogy ne gondolnék ezekre.

A mondatokat amik hirtelen fogantak meg a fejembe, éreztem hogy egy emlék, és akkor megint láttam Aizen emberi arcát az emlékezetemben, tudtam, hogy ezt ő mondta.

Vagy amit a különös lény mondott. Rájöttem, hogy ilyet magamtól nem tudnék kitalálni.

Gondoltam, leírom, amitt Aizentől hallottam.

Idézem : "Ha van az életedben egy rendszer, gyorsabban telnek a napok, ha gyorsabban telnek a napok, nem érzed, hogy élnél. Ha nem érzed hogy élnél, nincs értelme az életednek, ezért nem kell bele rendszer" Sose felejtettem el, pedig nem írtam le sehova, mégis a fejemben maradt, évek után is.

És ami a lényt illeti, annyit mondott, "Én leszek a végzeted, ő érte. És a végzeted elöl nem menekülhetsz" Nem teljesen pontosan írtam le, de ezt már 17 évesen álmodtam, annyira nem emlékszem minden szavára.

De tudtam, hogy igazat mond, hogy ez nem lehet álom.

Éreztem ahogy remegtek a lábaim futás közben. Éreztem, hogy kapar a torkom, a lihegéstől, és hogy szakadozva vettem a levegőt.

És amikor beakadt a füllhalgatóm a bokorba, éreztem azt is.

És amikor visszafordultam a telefonért, ami ott lógott füllhalgatóstól a bokron, elestem.Éreztem az esést, és láttam a lényt. Sose felejtem el a kinézetét.

Beleremegek a mai napig! De mostmár elhiszem, hogy ez a valóság is lehet. Hisz az ellenkezőjét sosem bizonyíthatják a lehetetlennek, de lehetséges mindig lehet bármi.

Elvégre, lehet hogy az egy másik világ. Vagy talán az alkotó ismeri azt a világot, esetleg valamiféle emlékei vannak, és az alapján lett megalkotva a történet.

Kíváncsi leszek, hol fogok kikötni, ha többé nem tagadom, hanem elfogadom.

2016. júl. 14. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Amit a fantáziád enged az létezik.

Általában csak benned, de ez még nem azt jelenti, hogy nem létezik.

2016. júl. 14. 23:43
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Hol fogsz kikötni ha elfogadod és úgy járkálsz, hogy te lényekkel meg anime karakterekkel beszélgetsz? A pszichiátrián fogsz kikötni, elmondom neked.
2016. júl. 15. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem te magányos vagy és szomorú, ezért túlreagálsz egy két álmot. Szerintem tudat alatt azt akarod, hogy különleges legyél.
2016. júl. 15. 09:19
 15/18 anonim válasza:
Danika,ébresztő!
2016. júl. 15. 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Elnézést hogy elkomolytalankodtam a válaszomat, de most komolyra fordítom a szót. Az álom az csak álom, ne képzelj bele létező világot, vagy valami ezoterikus dolgot.

Sajnálom hogy ennyi szörnyűség ért. Azt kell gondoljam, éppen ezek az okai hogy ennyire kapaszkodsz egy nem létező álomvilágba.

Elmesélem miért gondolom ezt: Gyerekként elég durva trauma ért, sorozatosan. És ugyanazt csináltam mint amit most te: Úgy "védekeztem" a valóság ellen, hogy egy elképzelt világba menekültem. Körülbelül olyan mértékig fajult ez nálam, mint ahol most te vagy. Sőt talán egy kicsit rosszabb volt. A szüleim azután vittek pszichológushoz, hogy rátámadtam a nővéremre - nagyon vadul hangzik, de így volt. Ráadásul elég szánalma sokból bántottam. Akkoriban nagyon akartam egy kutyát. Álmomban találtam egy kóbor kiskutyát, hazavittem, és eldugtam. Hangsúlyozom, csak álmodtam. De akkorra olyan szinten elhittem hogy az általam kitalált , álmomban látott világ valódi, hogy amikor felébredtem és nem találtam a kutyát nekiestem a nővéremnek. megvádoltam hogy ő vette el tőlem az állatot, és biztos voltam benne hogy megmérgezte. A szüleink erre jöttek be, úgyhogy tanúi voltak ahogy egy képzeletbeli dologért agyba-főbe verem a testvéremet. Na ezután jött a pszichológus, aki szerencsére jó szakember volt, segített abban hogy feldolgozzam azt ami elől a képzeletembe menekültem.

Csak azt tudom mondani: Keress másik orvost, mert aki azt mondja nincs baj veled, az jó esélyjel azt hiszi hogy csak feltűnősködsz. Nem vagy bolond, de úgy gondolom neked is segítségre van szükséged, ahogy anno nekem volt.

2016. júl. 15. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia én csak annyit szeretnék mondani hogy kb mikor kb 9éves lehettem szerettem a szellemes filmeket meg àlmodtam meg kêpzelődtem most is szeretem a horror filmeket de nem akarok elszakadni a valósàgtol mert ha tegxük fel léteznek pl holtak szelleme vagy démonok attol függetlenül nem engedem hogy mégegyszer benyeljenek az ilyen olyan képzelgések attol ugyanugy megy az élet !
2016. nov. 15. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, ha életre kelti a vágy, és a szerelem.

Igen, lehetséges, hogy a ki-talált világ valós legyen.

Ez, amit látsz ... ez is így keletkezik és így keletkezett ... az igazság a magja, nem a szeretet.

...régóta nézek árnyék-képeket...

2017. febr. 5. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!