Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt kapod, amit gondolsz,...

Azt kapod, amit gondolsz, akár akarod, akár nem?!

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?
2016. júl. 14. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint nem úgy megy hogy akár akarom akár nem. Hanem megadatik a lehetőség és a döntés az enyém hogy elfogadom-e.
2016. júl. 14. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Èn most pl arra gondolok hogy bár az összes ilyen hülye kèrdèst kiìró megdöglene. Szval fetrengsz már a fájdalomtól?
2016. júl. 14. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Véleményem szerint ez egy faékszerűen egyszerű kijelentés.
2016. júl. 14. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha ez igaz lenne, akkor nem kéne dolgozni mennem, mert milliárdos lennék, és éppen valahol egy csodás helyen nyaralnék luxuskörülmények között..
2016. júl. 14. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy fogalmaznék inkább, hogy azt veszed észre jobban, amire jobban fókuszálsz. Függetlenül attól, hogy azt akarod-e valójában, vagy el akarod kerülni.

Pl. rengeteg önsajnáltató ember nem tud kitörni a saját ördögi köréből, pedig számtalan lehetőségük lenne karnyújtásnyira tőlük, mégsem élnek vele, mert elhitetik magukkal, hogy úgysem jönne össze, a saját bajuk leköti őket. Teljesen mindegy, hogy az például munkával kapcsolatos vagy magánéleti probléma vagy bármi.

2016. júl. 14. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok esetben bejön, de nem mindig.
2016. júl. 14. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze.

Egyszer véletlenül egy Executor osztályú szupercsillagrombolóra gondoltam.

Hát most ott rozsdásodik hátul az udvarban.

2016. júl. 14. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki úgy érzi, hogy a gondolatainak nincs ereje, az figyelje meg magát, hogy valóban arra fókuszál-e, amit szeretne, nem tereli-e másfelé valami más berögződés.

Nyilván egy gondolattal még nem fogunk nyerni a lottón, ha nem veszünk szelvényt is mellé, de sok területre hatással vannak a gondolataink, érdemes ezekre odafigyelni.

2016. júl. 14. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez igaz lenne, akkor nem tudnám levakarni magamról a fullos csajokat és milliomos lennék...
2016. júl. 14. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
"Ha ez igaz lenne, akkor nem tudnám levakarni magamról a fullos csajokat és milliomos lennék..." - Na, pont emiatt a hozzáállás miatt nem működik nálad. Engem viszont az, hogy erre jobban odafigyeltem, hozzásegített egy számomra megfelelő munkához, ahol hosszú évek után először, meg is tartottak, szakmai fejlődési lehetőséget is kaptam, és stabil helyem lett, egy rakás helyre eljutottam kis pénzből is, míg mások, akik hasonló anyagi szinten állnak, mint én, vagy jobban is valamivel, mint én, irigykednek, és nem értik, hogy csináltam, rengeteget segített abban is, hogy kiaknázzam a lehetőségeimet, és saját lakásom legyen, miközben sok velem egykorú, aki ugyanúgy megtehette volna, amiket én, sőt, még jobban ki is aknázhatta volna ezeket, siránkozik, hogy nincs mire építenie, ez segített talpon maradni a legrosszabb időszakaimban, amikor határán voltam, hogy összeomlok. Ez nem varázslat, csak pszichológia. Aki csak nyavalyog, hitetlenkedik, az egyszerűen csak nem használja ezt a bennünk élő hatalmas erőforrást.
2016. júl. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!