Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért járok gondolatban fix...

Miért járok gondolatban fix helyeken?

Figyelt kérdés

Amikor valamire nagyon odafigyelek, pl tanulok akkor megjelenik előttem egy adott utca, tér, köz. És nem mozdulok onnan. Ameddig nem tartok tanulási szünetet, addig ott vagyok.

Ilyen helyek pl az egyetem környéke, egy játszótér, ahova gyermekkoromban sokat jártam, de sokszor egy útkereszteződésben találom magam.

2016. júl. 12. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert egyszer ez történt veled gondolatban, és utána mindig arra gondoltál, hogy majd megint ez fog történni... Szóval beszugerráltad magadnak, hogy ilyen helyzetben mindig hasonló dologra gondolj.
2016. júl. 12. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor "nagyon odafigyelsz" a tanulásra és egy adott utca, tér, köz jelenik meg előtted, azt bizonyítja, hogy nem nagyon figyelsz a tanulásra!
2016. júl. 12. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!