Lehet, hogy szellem van a lakasban?
Bent hever a kutyánk mert dög meleg van s egyszer feláll s kimegy és leül szemben a kapuval. Akkor már tudom hogy úton van hazafelé valamelyik munkából hazatérő családtagom s 10-15 perc múlva valóban megérkezik.
Még meg sem szólal a telefon az asztalon de a kutyus már fülel s rá 5-10 mp.-re csöng a telefon.
Nem kell mindjárt szellemekre meg hasonlókra gondolni.
4. Egy kutya soha nem hülye, legfeljebb a gazdája. (ezt most nem a kérdezőre írtam)
Köztudott, hogy a kutyák sokkal több minden érzékelnek, amiket mi nem. Egyszer késő este énrám is a szívbajt hozták, mikor kivittem őket pisilni. Rendszerint rögtön az udvar első felébe indulnak meg a bokrok felé elvégezni a dolgukat, de egy alkalommal mindkettő hátra ment a melléképületek felé. Leültek az egyik épület elé, és bámulták a falat felfelé nézve. Engem is kirázott a hideg akkor abban a percben, de azzal magyaráztam, hogy talán hangok verődtek vissza, mert a hátsó utcában nagy kutyaugatás volt akkor éppen. Bár lehet ezzel csak magamat nyugtáztam, mert a kutyák pont a jó hallásuk miatt nem tévesztik el, hogy hol van a hang forrása. Csodálkoztam is, hogy ha ekkora ugatás van hátul, akkor miért nem arra mennek, miért a falat bámulják mindketten?
A kutyák azt is látják, amit az átlag ember nem.
Ez tényleg így van.
De nem hiszem, hogy mindenben a paranormális dolgokat kellene keresni.
Nézz utána, amíg ki nem zártál minden lehetőséget, addig alaptalan még a kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!