Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Élet a halál után?

Élet a halál után?

Figyelt kérdés

Most komolyan.. Szerintetek van valami? Ez a 'szerintetek' ez is bizonyítja hogy nincs ésszerű magyarázat ami bizonyítja hogy van

: paradicsom világ vagy reinkarnáció vagy egyszerűen ... Semmi ... Dolgok amiket tudni kell rólam?

17 éves vagyok, tudom hogy kicsit sem kellene a ilyen dolgokon gondolkodnom DE (!) szo szerint (sajnos) sok halál tanúja voltam már. Amikor 12 éves voltam már nem voltak nagyszüleim. A nagymamám 52 éves korában halt meg mellrákban, emlékszem hogy haldokolt és nagy fájdalmai lettek, ezért kapott morfiumot (remelem igy írjak) és aztán már nem szólt semmit csak csukva voltak a szemei és haldokolt. Egy napon emlékszem hogy a mamám kinyitotta a szemeit (nem volt halott, haldokolt) és emlékszem hogy felkelt és a küszöb fele rohant mondván:

Várjatok meg! Én is megyek! Holott a mamám szinte meg mozdulni sem bírt, termeszetesen az anyukám azonnal utana rohant, a küszöbnel kapta el, és tette vissza az ágyba. Ez megtörtént dolog volt, tudom mert nem mondtak hanem tanúja voltam. Emlékszem hogy: épp kimentem, és ahogy kimész a konyhába, at kell menni a szobájan, ott feküdt, termeszetesen anyám is ott volt, és hát a rokonok mert állítólag (ami igaz is volt) az volt az utolsó napja. Emlékszem hogy gyorsan felült az ágyra és lattam az arcán ahogy ... Egyszerűen kimegy belőle az élet, lattam ahogy a szemei.. Kidüllednek... Akkor halt meg, termeszetesen mindenki elkezdett sírni (engem is beleértve). Anyám nem tudta hogy ott vagyok mert ha tudta volna nem engedte volna hogy ott legyek.

Bocsanat hogy ilyen részletesen leírtam de ... kinek kiabálhatott?!! Hallucináció? De akkor hol vette az erőt hogy felkeljen és a küszöbig (!) elrohanjon végig mondva hogy 'várjatok meg, én is jövök' .. Nektek mi az elkepzelesetek a halal után? Menny? Semmi, üresség?

Egyszerűen nem tudok nem ezen gondolkodni amikor lattam ahogy egy elő emberből kimegy az élet... Ez milyen már?!! Minek vagyunk boldogok, szomorúak? Mi értelme annak hogy egyszerűen vagyunk?!!! Oke, lehet hogy nincs tenyleg semmi ez meg oke de engem az ijeszt meg hogy .. Mi van ha érzel MINDENT csak nem tudsz megmozduni, megszólalni? Mi van ha hallasz mindent?? Csak nem tudod egyszerűen jelezni?

Ilyen fejlett világ és egyszerűen nem tudnak bizonyítani valamit .. Hogy tenyleg van ott valami vagy egyszerűen elnyel a sötétség.

Köszönöm, ha idáig elolvastad.

2016. jún. 30. 23:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a válaszod, örülök tenyleg hogy ez a dolog nem csak a nagymamámmal történet vagyis hat annak örülök hogy nem hallucináció volt, hanem tenyleg van ott valami. És tudod mit? Már én sem felek, ha félsz ha nem, meg fog egyszer történni. Szóval nem félek és aki ezt olvassa, az se féljen mert nincs mitől. Köszönöm megegyszer.
2016. júl. 2. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!