Élet a halál után?
Most komolyan.. Szerintetek van valami? Ez a 'szerintetek' ez is bizonyítja hogy nincs ésszerű magyarázat ami bizonyítja hogy van
: paradicsom világ vagy reinkarnáció vagy egyszerűen ... Semmi ... Dolgok amiket tudni kell rólam?
17 éves vagyok, tudom hogy kicsit sem kellene a ilyen dolgokon gondolkodnom DE (!) szo szerint (sajnos) sok halál tanúja voltam már. Amikor 12 éves voltam már nem voltak nagyszüleim. A nagymamám 52 éves korában halt meg mellrákban, emlékszem hogy haldokolt és nagy fájdalmai lettek, ezért kapott morfiumot (remelem igy írjak) és aztán már nem szólt semmit csak csukva voltak a szemei és haldokolt. Egy napon emlékszem hogy a mamám kinyitotta a szemeit (nem volt halott, haldokolt) és emlékszem hogy felkelt és a küszöb fele rohant mondván:
Várjatok meg! Én is megyek! Holott a mamám szinte meg mozdulni sem bírt, termeszetesen az anyukám azonnal utana rohant, a küszöbnel kapta el, és tette vissza az ágyba. Ez megtörtént dolog volt, tudom mert nem mondtak hanem tanúja voltam. Emlékszem hogy: épp kimentem, és ahogy kimész a konyhába, at kell menni a szobájan, ott feküdt, termeszetesen anyám is ott volt, és hát a rokonok mert állítólag (ami igaz is volt) az volt az utolsó napja. Emlékszem hogy gyorsan felült az ágyra és lattam az arcán ahogy ... Egyszerűen kimegy belőle az élet, lattam ahogy a szemei.. Kidüllednek... Akkor halt meg, termeszetesen mindenki elkezdett sírni (engem is beleértve). Anyám nem tudta hogy ott vagyok mert ha tudta volna nem engedte volna hogy ott legyek.
Bocsanat hogy ilyen részletesen leírtam de ... kinek kiabálhatott?!! Hallucináció? De akkor hol vette az erőt hogy felkeljen és a küszöbig (!) elrohanjon végig mondva hogy 'várjatok meg, én is jövök' .. Nektek mi az elkepzelesetek a halal után? Menny? Semmi, üresség?
Egyszerűen nem tudok nem ezen gondolkodni amikor lattam ahogy egy elő emberből kimegy az élet... Ez milyen már?!! Minek vagyunk boldogok, szomorúak? Mi értelme annak hogy egyszerűen vagyunk?!!! Oke, lehet hogy nincs tenyleg semmi ez meg oke de engem az ijeszt meg hogy .. Mi van ha érzel MINDENT csak nem tudsz megmozduni, megszólalni? Mi van ha hallasz mindent?? Csak nem tudod egyszerűen jelezni?
Ilyen fejlett világ és egyszerűen nem tudnak bizonyítani valamit .. Hogy tenyleg van ott valami vagy egyszerűen elnyel a sötétség.
Köszönöm, ha idáig elolvastad.
Biztos, hogy van valami a halál után. Én is láttam már haldokló embert ,halottat is. Olyanok, mint a "szentek". Van körülöttük egy furcsa megmagyarázhatatlan, nyugodt aura. Közvetlen a haláluk után van egy nagyon furcsa arckifejezés az arcukon. Megnyugvás, sőt mintha némi boldogság is lenne .A légkör is olyan furcsa képlékeny, és hülyeségnek hangzik, de harmonikus körülöttük.Neked is látnod kellett.
A nagymamád látomásaid viszont a morfium is okozhatta .
Én abban hiszek, hogy haláunk után vissza kerülünk a teremtőhöz, hívhatod bárhogy, és ő majd dönt a további sorsukról.
Szia!
(Egy történet következik, aki nem szereti az ilyeneket, görgessen a válasz alsó részére.)
Nekem nagyapámnak volt hasonló esete, ő is családi körben halt meg hasonlóan rák miatt. Neki egyáltalán nem voltak fájdalmai, csendben halt meg. Mivel nem kapott fájdalomcsillapítót és semmi egyéb szert sem utolsó napjaiban, kizártnak tartom hogy a szerek miatt lehet ilyen hallucináció. Ő ugyanis percekkel mielőtt meghalt, nagymamám kezét fogta aki az ágyon ült, végignézett rajtunk, és megszólalt: Engedjetek, hadd menjek, már várnak rám a ... (itt nevet mondott, egész pontosan a testvéréét, aki egy hónappal előtte halt meg.) Ezután visszadőlt a párnára, látszólag elaludt majd pár percen belül meghalt.
Tehát, én úgy hiszem igen is van egy hely ahová tovább mennek, de hogy ez egy új élet (reinkarnáció), mennyország, vagy bármi más, arról hosszan lehetne egymás torkának esve vitázni, de fölösleges. Ők már nem valószínű hogy vissza fognak nekünk üzenni arról hogy mi is az ahol vannak, és amíg meg nem halunk nem valószínű hogy teljes mértékben megértjük mi is az a hely.
Összegezve: Több tapasztalat is sejteti hogy igen, van ott valami, de hogy pontosan mi, azt nehezen lehet bizonyítani, elvégre az összes halálközeli élménybeszámoló is maximum a "kapuig" tart, onnan visszafordulnak. Nincs mit tenni, kár ezen aggódni, ha majd meghalunk meglátjuk mi van ott, én nem félek tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!