Ő egy reptoid volt.
Ide érkeztek földönkívüliek az őskorban aranyat bányászni és az ősembert nemesítették fel a saját génjeikkel (annunakik), hogy dolgozzunk helyettük, mint rabszolgafaj.
Sátán, aki szintén annunaki volt leleplezte őket (ősbűn) és ők elmentek
Később másik idegen faj (reptíliánok) jöttek ide és eljátszották, hogy ők istenek csodákat (fejlett kvantumfizika) tettek, hogy elhigyjük, ők az istenek. Jahve a főnökük volt, akire a Biblia is írja, hogy : "aki Jahvét látja, annak meg kell halnia. Őt senki nem láthatja" Persze, mert hüllőember volt és senki nem mondhatja el.
"A gugliról ki tudom keresni. Arra vagyok kíváncsi,hogy szerintetek kicsoda? Ugyanaz mint az Újszövetség Istene?"
Elnézést, nem fogalmaztad meg jól a kérdést. Szerintem egy féllábú törpe, aki fejen pörögve eszik almát, ha lengyel népdalokat énekelsz visszafelé, kötött sapkában.
Ha van Isten, akkor értelmetlen a "szerintetek kicsoda?" kérdés.
Ha van, akkor Ő teremtette a Világmindenséget, nevétől függetlenül.
Ezek a válaszok ,annyira szeretem az ilyet... :DDD
Alig várom decembert ,jön hanuka. ;)
Amúgy a biblia I-tene.
Az ún."ószövetség" (=TN"KH) és az újszövetség I-tene is (hozzá teszem ,hogy a kereszténység szerint is).
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!