Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Démon lehet ez? (történetem)

Démon lehet ez? (történetem)

Figyelt kérdés

Szóval picikét hosszú lesz de esküszöm,hogy minden betűje igaz annak amit mondok..

Szóval régebben mikor kisebb voltam (13 éves talán) egyedül voltunk itthon a kutyámmal este, mert anyuék elmentek valahova. Sötét volt az egész lakásban csak az én szobámban égett a lámpa, és épp gépeztem a nagy csendben, mikor a kutyám odaállt az ajtómba és morgott, illetve "püffögött". Kifutott a szobámból, be anyuék szobájába és én már csak annyit láttam hogy áll a nagy sötét szobában, néz előre és csóválja a farkát. kb 2 percig állt ott. Szerintetek ez mi volt?

Esküszöm megtörtént... nagyon para volt.

Ja igen utána meg történt olyan, rá egy évre talán, hogy szintén egyedül voltam itthon és épp énekeltem a gépre fel egy zenét, majd mikor visszahallgattam hallottam hogy valami mintha suttogná,vagy hörögné a nevem. Mondtam magamban hogy tuti hülye vagyok és beképzelem..vissza tekertem és megint hallottam. Én hülye úgy beszartam hogy azonnal kinyomtam a gépet, és felugrottam az ágyra és így nincs bizonyítékom erről... Pedig megtörtént.

Szerintetek ezek a dolgok mik?

Nagyon furák nekem..

20/L

2016. jún. 1. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami jó cucc szívhattál. :D
2016. jún. 1. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Énekelj megint, a kutyát meg zárd be a gardróbba:)

Ja és küldd át, ha lehetséges. Bár az ugrás is érdekelne, de az csak úgy jó, ha őszinte :D

2016. jún. 1. 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Én nem értem miért poénkodjátok el.

Nem humor kategóriába írtam.. és ez valóban megtörtént velem

2016. jún. 1. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem poénból írtam, hogy próbáld meg előidézni újra....

De úgy gondolom, nem vagy életveszélyben.

Ennek örülni kell!

2016. jún. 1. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem költöztess be magad mellé egy ortodox pópát. Majd kifüstöli a démonodat. :P
2016. jún. 1. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A démonok nagyon ritkán vannak jelen ilyen módon. Inkább szellem lehet.
2016. jún. 1. 15:09
 7/10 gnoomage ***** válasza:
A kérdező már kifüstölte pár grammal, nem kell ide pópa :D
2016. jún. 1. 15:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen, nem kell tőle megijedni. Állítólag az állatok érzékelik őket. És a gyerekek. Képzelheted mit éreztem, amikor a háromévesem közölte velem, hogy be szokott hozzá menni egy fekete bácsi, de ő elküldi, és elmegy. Vagy amikor elmesélte mi történt a szülőszobában.
2016. jún. 1. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Pópa helyett inkább pumpa legyen nálad:P
2016. jún. 1. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
az hogy 20/L mit jelent? 20/Lumbulábi?
2016. jún. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!