Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az élet vissza adja a segítség...

Az élet vissza adja a segítségeket?

Figyelt kérdés
Ha például én segítek egy embernek vagy másoknak de nem tudják viszonozni akkor az élet viszonozza ? Úgy értve hogy például ha nekem lesz szükségem segítségre akkor mondjuk én is kapok ugyan úgy segítséget ahogy adtam másoknak ?

2016. máj. 31. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja, viszont van az a mondás, hogy mindenki a maga életének kovácsa.

Ha pozitív mentalitással állsz a dolgokhoz és segítesz másoknak, akkor az valahogyan visszaköszönhet. Például kapcsolatokat tudsz építeni és az emberek is segítőkészek lesznek veled.

Értsd ezt úgy, hogy segítőkészség nemegyenlő kihasználhatósággal.

2016. máj. 31. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Karma nem egy misztikus dolog, hanem az emberek közötti interakció. Amit magadból adsz a többiek felé, te is azt kapod vissza.
2016. máj. 31. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem várhatod vissza.
2016. máj. 31. 22:37
 4/5 EagleHUN ***** válasza:

Az "élet" nem egy élőlény hogy tudjon bármit is.

De jól mondják itt páran, ha pozitív interakciót indítasz mások felé, jó eséllyel pozitívat is kapsz vissza.

Ez nem jelenti hogy feltétlenül, de jobbak az esélyeid.

Ez a "jó tett helyébe jót várj" mondás teljesülése.

Másrészt fölfogás kérdése is, mármint hogy a téged ért dolgokat hogyan fogod föl. Ha meglátod benne a pozitívat akkor az ha nem akkor meg nem.

Volt erről egy tanulságos történet, de nem találtam meg.

(Ha történt benne valami jó vagy rossz az öreg azt mondta várjuk ki a végét...vagy valami ilyesmi, ha megtaláljátok lszi linkeljétek)

2016. jún. 1. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Az "élet" nem ad vissza semmit.

2. Ha visszakapsz jót a jótettedért, azt más személyektől is kaphatod, nem feltétlen az általad segítettől.

3. Ha azért teszel bármit is, hogy másoktól visszkapd, az nem jótétemény, hanem számítás, üzlet.

2016. jún. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!