Ha barmit kivanhatnek, barmi lehetnek, legszivesebben demon lennek. Gyakorlatilag barmit megadnek hogy demon lehessek ember helyett. Vannak igy masok is?
Figyelt kérdés
ha valaki felajanlana hogy demon lehetek, nincs olyan amit ne adnek meg erte. Vannak igy masok is vagy csak en vahyok ilyen furcsa/beteg?2016. máj. 29. 12:39
21/28 A kérdező kommentje:
Demonkent? Ongyilkossagba hajszolni egy ellensegem, vagy ravenni hogy o tegyen rosszat es ennek kovetkezteben szenvedjen a kovetkezmenyektol.
2016. máj. 29. 14:59
22/28 A kérdező kommentje:
Ezert sajnalatos hohy ember vagyok. A demonok lelek nelkul leteznek, deha en eldobnam nem leteznek sehogy mivel en vagyok. Ahogy az elozo kommentelo szavaibol kivettem
2016. máj. 29. 15:01
23/28 anonim válasza:
hát akkor már inkább angyal lennék ,számomra az menőbb,és nem akarom,hogy az emberek gonoszkodjanak,vagy a kívánságukért cserébe megbűnhődjenek
24/28 A kérdező kommentje:
Az angyalok a legroszabbak szerintem :)
2016. máj. 29. 22:24
25/28 anonim válasza:
Szomorú, de emberként is megteheted mindezt, és nem is kell hozzá misztikus erőt segítségül hívnod, vagy bármi mágikusat tenned. Az ember ebben eléggé hasonlít a démonokra. Igazából minden olyan tulajdonság, amivel az emberek fel szokták ruházni a démonokat emberi tulajdonságok misztikus köntösbe bújtatva, esetleg felnagyítva. De sem a démon nem lehet ember, nem ölthet emberi testet, sem az ember nem válhat démonná. Az embernek megadatott, hogy több legyen annál, mint ami volt azelőtt(még ha nem is él vele), a démon viszont nem képes több lenni, mint ami. Lehet nagyobb, vagy erősebb, de több nem.
26/28 A kérdező kommentje:
Nehany dolgot tenyleg megtehetek emberkemt is, de teljesen szabad nem lehetek. De igazad van a demonok es berek kapcsan szerintem
2016. máj. 29. 22:38
27/28 anonim válasza:
Nem érzel itt ellentmondást magaddal:
"barmit megadnek hogy demon lehessek ember helyett."
"a tulvilagban nem hiszek" [#7]
Nem hiszel a túlvilágban, de túlvilági lény szeretnél lenni...
28/28 A kérdező kommentje:
Ebben hol az ellentmondas? Attol h nem hiszek a tulvilagban, meg lehet a vagyam h tulvilagi leny legyek. Mi koze egymashoz a kettonek? A demonokban sem hiszek merteg nem talalkoztam eggyel sem. Ettol fuggetlenul amit kepvisel ez a tulvilagi leny, az szimpatikus.
2016. máj. 30. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!