Szellemet láttam?
Sziasztok!
Lehet totálisan hülyének néztek de hajnal 1.30 kor piros átlátszó szellemet láttam. Valaki járt már így? Nem kamu több szellemet láttam piros átlátszó kb 20-an lehetek. Higgyétek el nem vagyok bolond, és nem álmodtam rosszakat mert fent voltam neteztem. És a kutyák tutultak azt hittem meg ál bennem az ütő ér. Már nem látom. Tényleg vannak piros átlátszó szellemek? És érdekes mert amikor láttam a kutyák tutultak. Betojtam meg állt bennem az ütő ér. A negatív választ nem kérek. Mert nem vagyok bolond, és nincs alvásparalizísem.
Hogy mennyi az igazság van a kérdésben felvázolt történetben, nem tudom. Talán ennyi, talán annyi.
Jómagam egyáltalán nem hiszek ezekben, de megcáfolni se tudom. Talán ezek a történetek igazak, talán nem. Régen a villámlásra is ezer meg ezer magyarázat volt, de mikor az emberek elkezdtek gondolkodni elég gyorsan tisztázták a dolgokat:D
Ajánlom, keress sokkal specifikusabb fórumokat. Itt maximum csak kinevetnek, vagy süket dolgokat mondanak. Ritka az igazán hasznos hozzászólás ebben a témában, és szinte lehetetlen szűrni. Vagy ha érdekel a téma és magad is többet szeretnél megtudni keress egy ezt taglaló könyvet, vagy tegyél fel itt egy kérdést, hogy milyen kötetet ajánlanának. Nem vagyok jártas, nem tudok ennél hasznosabb tanáccsal szolgálni. De azért remélem segítettem valamennyit.
Hogy kell tutolni?:)
Szólj hozzá legközelebb. A halál legérdekesebb dolga ér max.
De, viszont most mit csináljunk?
Ha el akartak volna vinni, már megették volna, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!