Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van valami valóságalapja hogy...

Van valami valóságalapja hogy öltözködés ad az embernek valamit?

Figyelt kérdés
Tehát ha felvesz egy stilust az ember, vagy úgy csinálja a haját, akkor mást érez mint eddig ? valahogy pozitivabb lesz magabiztosabb ?
2016. máj. 27. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Vagy rosszul érzi magát, vagy jobban.
2016. máj. 27. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Fordítva gondolkodsz szerintem. Az ember eldönti, hogy felvesz egy irányt, egy stílust, azaz változást eszközöl magán, majd a küllemét is igazítja hozzá. A külleme ezután pedig pozitív visszajelzésként működik, hogy sikerült a változás, úgy néz ki, úgy viselkedik, ahogy elvárta magától, és amit szeretne. Előbb érez mást, mint korábban, és a küllemét ehhez igazítja, hogy megfeleljen önmagának, és a kulturális környezetének. A külsőségek már csak visszaigazolásként erősítik a korábban megszületett érzéseket, és gondolatokat.
2016. máj. 27. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, én már évek óta úgy öltözöm, mint Snoop Dogg és rappernek is érzem magam + negrónak
2016. máj. 27. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen,én tök máshogy érzem magam göndör hajjal,mint mondjuk kivasalt hajjal

de ruhára is igaz

2016. máj. 28. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az öltözet tartást adhat az embernek.

Különös tekintettel a lovagi páncélokra...

2016. máj. 28. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy egy vallás vagy életstílus is viselkedési alapot ad az embernek, egy öltözék is képes azt megadni ha a viselőjének elképzelése van arról hogy hogyan kell ilyen öltözékben viselkedni. Illetve természetesen mások is úgy viselkednek az illetővel, ahogy elképzelésük szerint egy olyan öltözékű illetővel viselkedni kell. Szóval van valóságalapja.

Régebben olvastam egy egyszerű kísérletről, embereket fehér köpenybe öltöztettek és egy megoldandó probléma elé állították őket. Volt akinek azt mondták hogy egy festő köpenye van rajta, másnak meg hogy egy tudós köpenyét viseli. A két csoportba tartozó emberek egész más gondolatmenet mentén állt neki megoldani a feladatot, attól függően hogy elképzelésük szerint kinek a köpenyét viselték.

2016. máj. 29. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy régi kérdés.Azért válaszolok.Nekem van egy sima tipik "stréber" szemüvegem és sokkal csendesebb vagyok mikor rajtam van.(Néha túl sokat beszélek,mivel alapból magamba beszélek.Így néha nagyon jól jön.)
2020. máj. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!