Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tanácsolnátok magatoknak,...

Mit tanácsolnátok magatoknak, ha egy időkapu segítségével találkoznátok a tinédzser énetekkel, aki tudná, hogy jöttök vagy ő jönne, és tudnátok, hogy jön?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 22:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Bebizonyítottátok, hogy ti még magatokat is széttudjátok trolkodni. :D

A normálisan magukhoz állóknak köszi a rendes választ. :)

2016. máj. 25. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Milyen trollkodás?

Saját magad hülyeségét nem veszed észre. Nem szúrja a szemedet?

Jól van, utazgass az időkapuddal, és vigyél magaddal egy csupor mézet.

2016. máj. 25. 17:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Kiváncsi voltam, hogy ki hogyan vélekedik magáról, ez nem az időutazásról szól, hanem, fantasy kérdés mögé rejtett önsegítő kérdés volt. Gondoltam hátha nem offoljátok szét magatokat. :) Kérdezőkent nem lep meg az ellenségeskedésetek, tudjátok mit, még Micimackó is barátságosabb, ő biztos szépeket mondana magának, ha tudna beszélgetni bocs énjével. :) Köszi a mézet finom volt, még időben megettem, mielőtt eltűnt volna. Hehe
2016. máj. 25. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:

A csupor méz nem evésre, hanem szexuális segédeszközként kellett (kell) felhasználnod. Ha még nem lenne világos, ajánlom az Időhurok /Predestination/ c. filmet. Nem akarok spoilerezni, ha még nem láttad, nézd meg.

Szóval utazz vissza Önmagadhoz, de vigyél mézet, úgy kevésbé fáj.

2016. máj. 26. 23:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Én meg azt javaslom nektek, hogy utazzatok vissza általános iskolai évetekbe, hogy megtanuljatok normálisan szöveget értelmezni. Ja és kategóriát olvasni. A szexuális fusztációtokat és egyéb fusztrációtokaz tegyétek az adott kategóriába, ha nem látnátok ez nem az a kategória, nem érdekel a filmetek, sem a fusztrációtok, és az ilyen jellegű gondolataitok. Téma lezárva. Legfeljebb a modik majd szépen eltávolítják a válaszaitokat.
2016. máj. 27. 07:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Fusztrációtokat két szó javítva. És kérdés lezárva, menjetek máshova.
2016. máj. 27. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!