Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges olyan, hogy az...

Lehetséges olyan, hogy az ember elöre tud dolgokat?

Figyelt kérdés

Nem csak megérez, hanem teljes bizonyossággal tud, hogy úgy lesz, akkor is ha nem elöre kikövetkeztethetö a helyzet.

Én jártam már így és érdekelne, hogy véletlen volt-e, vagy lehet valami oka. Úgy kell érteni, hogy pl. egy kezelésröl elöre tudtam, hogy sikeres lesz-e vagy sem. És valahogy nem az a reménykedés, vagy ellenérzés volt, hanem egyszerü bizonyosság.

Bár az ezotéria kategóriába írtam, várok szkeptikus válaszokat is, én magam se hiszek nagyon benne.

2016. máj. 24. 10:13
 1/7 anonim válasza:
Van ilyen, velem is gyakran előfordul.
2016. máj. 24. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Ez gyakran előfordul, csak kevesen figyelik. A tudatalatti sok olyasmit "kiszámol" kikövetkeztet, amit logikai úton nem tudsz megtenni.
2016. máj. 24. 12:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Most nem ilyenre gondolok, mint pl. hogy en altalaban mar akkor erzem ha ket ember vonzodik egymashoz ha meg el sem kezdtek udvarolni. Az tök nyilvanvalo, hogy azert törtenik, mert fogom a jeleket es tudat alatt összerakom öket.

De pl. en tudtam, jogy az elsö terhessegem vetelessel fog vegzödni, mar akkor mikor ferjnel sem voltam. Voltunk lombikkezelesen, en tökeletesen biztos voltam benne, vagyis inkabb tudtam. hogy az elsö eredmenyes lesz, a masodik nem. De nem tudtam volna megmondani miert tudom, hogy kell egy masodik, ha az elsö sikerül. Aztan sajnos rajöttem... Ilyen bizonyossagot, soha elötte nem ereztem. Azert tettem fel a kerdest, mert ilyen bizonyossagot erzek megint valamivel kapcsolatban es kivancsi vagyok, lehet e benne valami.

2016. máj. 24. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
ja pl: én tudom hogy k#rvára megfogok bukni
2016. máj. 24. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami, de csak a legvalószínűbb végkimenetelt érzed meg, nem az egyetlen végkimenetelt. Ha számodra nem kedvező a dolog, amit előre tudsz, akkor megváltoztathatod, ha változtatsz az események folyásán.
2016. máj. 24. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A csend amit itt szoktak emlegetni. Nem a fülednek hanem a lelkednek!

Nem vagyok jós meg ilyesmi, de megtanultam a belső hangot irányìtani több kevesebb sikerrel. Ha az adott dolog eszedbe jut akkor lesznek èrzèseid ezzel kapcsolatban. Ezek az èrzèsek többfèle összetevőből állnak: az eszed súgta logikus vègkifejlet, a szìved súgta vágy, mit gondolnának róla mások...stb... De ezekbe nem tudsz megkapaszkodni úgy, mint abba az èrzèsbe ami ebben a kavalkádban mint tartópillère az èpületeknek. Az az egy nem fog kicsúszni a kezedből bárhol akarod megfogni. Akár jó a vègkifejlet akár nem. Azt tudni fogod ha èrdemes vagy rá.

Ha az ügy jelentèktelen, hosszabb távon befolyással nem bìró, akkor ez nem működik. De azèrt kìváncsi lennèk mi az a dolog amit èrzel ès tippelsz. Milyen volumenű!

2016. máj. 24. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat eleg nagy dolog lenne, kb. az egesz eletemet megvaltoztatna. Mostanaban nem gondolkoztam rola, csak ugy valahonnan jött az erzes. Hat kivancsi vagyok. Bar me mindig nem ertem honnan jön.
2016. máj. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!