Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Közületek ki érezte, tudni...

Közületek ki érezte, tudni szeretné miérteknek legfelsőbb szintjét, világmindenséget, létet? (Link is van. )

Figyelt kérdés

Közületek kik keresik miérteknek legfelsőbb szintjét, világmindenséget, létet? (Link is van. )

Elnézést, nincs alkalmasabb kategória.

Gondolkodtatok már dolgok legmagasabb szintjén? Oké, de az hogy van? Miből lett, mi volt előtte és még sok hasonló kérdés akár helyzetfüggően?

[link]

Olvassátok el s írjátok meg amit szeretnétek.

2016. máj. 19. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Kérdése értelmetlen.

Kérjük fáradjon vissza az ezotéria rovatba.

Köszönjük.

2016. máj. 19. 12:28
 2/11 anonim válasza:
48%
Az elmebetegeket nem itt kezelik, hanem az Ezotéria rovatban.
2016. máj. 19. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Miért elmebetegség ezekkel a kérdésekkel foglalkozni? :)

Természetesen igen, napi szinten foglalkozom ezzel. Nem elborult módon, hanem filozofikus formában.

2016. máj. 19. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Már tudom. A válasz: 42
2016. máj. 19. 13:33
 5/11 A kérdező kommentje:
4#, nem.
2016. máj. 19. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ahham,hát ez nagyon érdekes, de a cikknek már az előszavában könnyesre röhögtem a szemeim, főleg mikor Jung gondolatairól (szerintem csak belelapozott a könyveibe ami látszik is) olvastam az eszmefuttatásait.

Nos így működnek a konteósok:Olvasnak valamit és azt a saját világképükre lefordítva eltorzítják.Gondolkodhatsz az élet, dolgok legmagasabb szintjein, de akkor egyetemre menj filozófia szakra,hidd el nem olyan könnyű az, mint ahogy ez az oldal mutatja.Ez nem más mint leegyszerűsített mese nagyon egyszerű, megvezethető embereknek.

2016. máj. 19. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem értetted a poént.

Úgy látszik csak egy választ fogadsz el hogy bólogassunk mi is a hülye cikkre. Ami egy veretes baromság.

2016. máj. 19. 15:01
 8/11 Ozmium42 ***** válasza:
89%
Valószínűleg végső soron sem kezdet sem vég nincs.
2016. máj. 19. 16:15
 9/11 A kérdező kommentje:

5#, Kamasz korom előtt voltam egyetemi filozófia szak feletti szinten. Itt egy történet van leírva.

6#, Hogy várhatnék csak bologatást? Mire? Egy kitalált történetre amiben sok agyhalottnak van magyarázva átalakítva? Értettem a.... "poén"t.

Reakciókat várok, ahogy írtam is. Amit szeretnél. Eddig normálisat nem sikerült írni.

Lényegét nézzétek és arra reagáljatok. Mi nehéz ezen? Miért nem ezt teszitek mindenhol életetekben?

7#, fejtsd ki, hogyan látod.

2016. máj. 19. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Jól van kérdező én megértelek, és elhiszem, hogy nehéz kisebbségi komplexussal élni, de kérlek ilyen beszólogatásokkal kérlek ne járasd le magad, mert bár anonim az oldal, attól még az neked ugyanúgy fáj ha valaki rommá olt.Inkább vegyél a kezedbe egy könyvet pl Nietzsche-től és tanulj valódi dolgokat, ne ilyen primitív oldalakról informálódj.

"Kamasz korom előtt voltam egyetemi filozófia szak feletti szinten" ----> ezeket meg került, mert komoly emberektől csak mosolyt és megvetést kapsz.

2016. máj. 19. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!