Mit tennél ha kiderülne hogy az életed egy rémálom amiből nem tudsz felébredni csak akkor ha meghalsz?
Figyelt kérdés
Mint a Vanillia égboltba.2016. máj. 17. 22:23
1/10 anonim válasza:
Aki meg akar halni meghal. Aki nem, az nem hiszi el a halálát és küzd.
2/10 anonim válasza:
Már kiderült. Csak mi van ha utána rosszabb jön? Mindig az aktuális helyzetből kell kihozni a lehető legjobbat.
3/10 anonim válasza:
A Vanília égbolt annyiban különbözik az élettől, hogy ott nem az életnek van vége, hanem csak a hibernációnak. Szóval megtenném én is, hogy végre felébredhessek.
4/10 anonim válasza:
Én nem akarok felébredni és az életem nem rémálom. Az öngyilkosság sem az én stílusom, ha már itt vagyok legyen az rémálom vagy akármi végigcsinálom elszánt vagyok. Mindent bele!
5/10 anonim válasza:
Ha ez az élet egy álom akkor fel sem akarok soha többé ébredni!
6/10 anonim válasza:
Nem rémálom az életem, úgyhogy nem tennék semmit. Élvezném tovább.
7/10 anonim válasza:
Bolt már rémálmom.. az életem nem az.
8/10 anonim válasza:
Igen, az élet valóban egy rémálom, amiből nem tudsz felébredni. Erősen, hittel ellen kell állni ennek, mert úgy annál nagyobb lesz a világosság illetve annál jobban fogsz tudni figyelni erre, amikor megjelenik. Nekem is nagyon rossz, de mégse irhatok semmit, a legutolsó kicsit túl durvára sikerült, mindig kell hagyni vmennyi időt a pihizésre is, a yangnak is. Még azt se tudom hogy mi lesz a következő téma vagy ilyesmi, nagyon félek de nem érdekel, és amikor jóidő lesz, úgy megjelenik mint a huzat, milliárdnyi irásokkal és a Lélek egyet kiválaszt, hogy azt leirhassam. Rossz időkben segit az ima, az önmegtartóztatás és remény, jóidőkben meg az ha felhasználod munkára.
9/10 anonim válasza:
Évek múlva,amikor vissza fogsz tekinteni erre az időre,felismered,hogy nem az életed volt rémálom,hanem az a szemlélet,amivel akkor láttad a világot.
Felelj egy kérdésre!
Mit kellene tennie a legjobb barátodnak(barátnődnek),hogy meggyilkold?....Ugye képtelen lennél arra!
Hát nem te magad vagy, az önmagadhoz legközelebb álló barátod(barátnőd)?
Miként gyilkolhatnád meg önmagadat?
10/10 anonim válasza:
"...ha kiderülne..."
Kérdező, könnyedén hanyagolod a kérdést, hogy hogyan derülne ki, hogy az életed egy álom.
Mástól tudod meg? Miért hinnél neki? Ő is egy álomalak.
Te magad jutsz valahogy erre a következtetésre, és meggyőződéssel hiszed, tudod, hogy álmodsz? Ki az aki álmodik? Miben áll az az ébredéshez vezető állítólagos halál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!