Mi történik akkor, ha egy időgéppel visszautazok a múltba, amikor a szüleim találkoznának, de ezt megakadályozom? (A találkozást. )
Remélem jó kategória, hiszen időgépek nincsenek.
Tehát ha visszautazok, és megakadályozom akkor nem születek meg, de akkor nem tudom megakadályozni.
Időutazás elméletileg lehetséges.
Arra 3 típusu feltételezés van, hogyha visszamész az időben, akkor mi történhet, ha meg akarsz vmit változtatni.
JScript
"Te eleve másképp fogod fel, mert azt hiszed, hogy a semmiből egy alternatív valóságot teremtünk ez pedig szinte lehetetlen, mert irdatlanul sok energia kéne."
Szerintem Te vagy tévedésben.
Bár leszóltad az én értelmezésemet, ennek ellenére mégsem írtál olyan értelmezést, amely szerint racionálisabb lenne az enyémtől eltérő módon "felfogni" az alternatív idővonalak létezését.. Pedig nagyon kíváncsi volnék...
"Az ősrobbanás is egy paradoxon, mert ha volt is előtte valami az is hogyan keletkezett?"
Ez nem paradoxon. Az egy "egyszerű" matematikai szingularitás. A kettő nem ugyanaz.
"A paradoxon felülírja a fizika törvényeit a természet pedig úgy korrigálja magát, hogy a paradoxon nélkül folytatja tovább, de annak a létezése további paradoxonokhoz vezet."
Én meg azt állítom, hogy a paradoxon egy logikai/matematikai fogalom, nem pedig fizikai. Te azt állítod, hogy paradoxon van, csak sajnos senki nem látott még egyet sem.. Mivel egyikünk sem tudja bizonyítani, így ez innentől holtpont, vagy hitvita.
"Feltehetőleg az idő nem egy, hanem több síkból áll és ez egy rendszert alkot. A rendszer megzavarása összeomláshoz vagy újraindításhoz vezet"
Bocs, de ezt mire alapoztad? Vagy itt jön be Isten a képbe, aki majd ha paradoxont lát benyomja a Reboot gombot? Vagy van valami konkrét tény, amely alapján ezt állítod?
#3-as voltam
"Egyébként az időgép lehetséges, csak még most nem."
Hát az a helyzet, hogy ha valaha feltalálják, akkor mindig létezik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!