Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudnátok személyiség fejlesztő...

Tudnátok személyiség fejlesztő tréningekről oldalt?

Figyelt kérdés

Vagy kommunikációs tréning. vagy képesség fejlesztő.

Nézegettem nincs olyan annyira sok, Változni szeretnék, Kezdetben egyéni "edzésre lenne szükségem mert elég összetett dolog amibe vagyok és amit akarok. Ha lenne egy ilyen tréner aki segitene eljutni szintekig, vagy társashelyzetekkel begyakoroltatni, megadni egy alapot amit elsajátitok, jó lenne ha lenne ilyen. Ahogy néztem inkább ilyen 1-2 napos, vagy hétvégések, csoportba vannak, hogy összeülnek és ott megmutatják aztán ennyi idő alatt mindenki sajátitsa el magának..

szerintem erre több időre lenne szükség, mint egy Edzés, hogy foglalkozunk valamivel ami egyre jobb lesz.

Vagy ha ebben a témában tudnátok valamit ajánlani nagy segitség lenne. Nem pszichológus kell, hanem olyan aki gyakorlatban segit elsajátitani,

2016. máj. 7. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:

1) Ne az ezotérián keress szakembert, mert kapsz valami karma-aura hókuszpókuszt és a végén csak hülyén fogsz kinézni.

2) A pszichológus is segít gyakorolni, élethelyzeteket vázol fel amiben szerepelned kell, hidd el értenek hozzá.

3) Próbáld ki nyugodtan amiket eddig találtál, csak ne add fel az elején mert talán - ez mindenkinél más - akkor a legnehezebb és a legkevésbé látványos a fejlődés.

2016. máj. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!