Csak nekem van olyan hogy megérzem hogyha jön valaki?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl benn ülök a szobámban háttal az ajtónak és akármilyen halkan akar mondjuk édesanyám bejönni még csak az ajtó közelében jár de én már megérzem hogy jön..Mintha valami bizsergés lenne a fejemben.. De ez akkor is előfordul ha mondjuk egyedül vagyok itthon... Megint jön az a bizsergés aztán rá pár másodpercre megreccsen az asztal..2016. máj. 4. 13:54
1/2 anonim válasza:
Ez minden emberre jellemző érzékelés. Csak senki se figyel rá. Ez olyasmi, mint a veszélyérzet.
2/2 anonim válasza:
#1: kiegészítve azzal, hogy ezek egyike sem valódi érzék/érzékelés, csak megerősítési torzítás, ami egy egyszerű pszichológiai jelenség.
Kérdező, te valószínűleg hallod, ha jön valaki, csak valószínűleg halk és teljesen megszokott hangokat hallasz, amik már nem is tudatosulnak benned, de ettől függetlenül reagálsz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!