Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet Metál zenére meditálni?

Extrabab kérdése:

Lehet Metál zenére meditálni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 18:44
1 2
 11/14 Tom Benko ***** válasza:
@4: Azt hogy csinálod?
2016. máj. 1. 01:43
 12/14 Tom Benko ***** válasza:
Miért ne lehetne? Vannak egészen meditatív, visszafogott művek is a műfajon belül.
2016. máj. 1. 01:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak olyan progresszív metal, "matek" metal vagy technical death metal dalok amik simán mondhatók meditatívnak. De ha mondjuk a mindennapjaidban nem metal zenéket hallgatsz, akkor alsőre nyilván zavarónak fogod érezni. Szerintem ez inkább attól függ, hogy az idegrendszered mire van ráhangolódva. Én pl. simán el tudok lazulni egy jó kis Psycroptic lemezre, de én amúgy is ilyesmiket hallgatok. Mondjuk alfába még sohasem próbáltam lemenni közben. :)
2016. máj. 6. 08:22
 14/14 anonim válasza:
Én nagy metálos vagyok, de a metál az nem arra való hogy meditálj, hanem arra hogy ugrálj össze vissza. Főleg a Metalcore, na arra aztán belehet pörögni; én azt a fajtát szeretem a legjobban. Bár van szelíd metál is pl.: sinphonic (szinfonikus) amibe ének van és nincs üvöltés.
2016. jún. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!