Mit jelenthet ez? (Harmadik szem)
Nézd , ezeket a spirituális dolgokat nem nagyon kell feszegetni . Én beleestem egy hibába amitől megnyílt akaratomon kívül és bizony láttam dolgokat és tudtam beszélni az evilágban rekedtekkel . Szerencsére én túléltem de hidd el jobb ha nem nyitsz meg ilyet utána nem győztem spirituális pappal lezáratni a "fény-átjárókat" mert ilyet is tudsz nyitni és bizony kialakult egy olyan homloktáji zsibbadás minden délután minden nap amit szintén a pap próbált lezárni . Mára már odáig jutottam hogy néha fáj néha nem és bizony még sok idő fog kelleni hozzá míg megszűnik . Voltam Mri-n CT-n pszichón stb de csak gyógyszereket írtak fel amitől csak rosszabb lett és végül egy spirituális pap oldotta meg a bajom ő rögtön megértette .
Szvsz hagyd nincs olyan amit látnod kellene lehet bevonzasz olyan elhalt lelkeket akitől utána nem fogsz udni csak nagy nehézségek árán szabadulni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!