Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? (Harmadik szem)

Mit jelenthet ez? (Harmadik szem)

Figyelt kérdés
Szóval az egész nem rég kezdődött. Elkezdtem foglalkozni a harmadik szemmel, mert érdekelnek az ilyen dolgok. Több helyen is olvastam egy módszerről mikor az ember önmagát nézi a tükörben, majd más arcok jelennek meg sajátja helyén. Na most az én gondom a következő: ahogy elkezdek konventrálni egy pár másodpercig furcsa arcokat látok, amik csak annyiban külömböznek az enyémtől, hogy rémisztően vigyorognak (mikor én nem is mosolygok). Aztán pár másodperc után elhomályosodik az arcom és csak a fekete körvonalamat látom, mintha csak egy árnyék lenne. Szerintetek ez mit jelenthet? :/
2016. ápr. 22. 21:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nézd , ezeket a spirituális dolgokat nem nagyon kell feszegetni . Én beleestem egy hibába amitől megnyílt akaratomon kívül és bizony láttam dolgokat és tudtam beszélni az evilágban rekedtekkel . Szerencsére én túléltem de hidd el jobb ha nem nyitsz meg ilyet utána nem győztem spirituális pappal lezáratni a "fény-átjárókat" mert ilyet is tudsz nyitni és bizony kialakult egy olyan homloktáji zsibbadás minden délután minden nap amit szintén a pap próbált lezárni . Mára már odáig jutottam hogy néha fáj néha nem és bizony még sok idő fog kelleni hozzá míg megszűnik . Voltam Mri-n CT-n pszichón stb de csak gyógyszereket írtak fel amitől csak rosszabb lett és végül egy spirituális pap oldotta meg a bajom ő rögtön megértette .

Szvsz hagyd nincs olyan amit látnod kellene lehet bevonzasz olyan elhalt lelkeket akitől utána nem fogsz udni csak nagy nehézségek árán szabadulni .

2017. márc. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!