Mit jelenthet ez? (Harmadik szem)
Attól függ, milyen meditációs technikát használtál. Ha nem volt mély a meditáció, akkor lehetett sima álomképszerű bevillanás az éber álom határán. Ha simán csak elbóbiskolsz ülve, akkor is bevillannak ilyenek. Milyen meditációs módszert használtál?
2016. ápr. 23. 10:13
https://www.youtube.com/watch?v=n0Mnb05GCk8
Komment a videó alól:
"Ezt a jelenség úgy alakul ki, h a sötét szoba miatt a pupilla kitágul, hogy több fény jusson be. Ilyenkor egy különös jelenség jön létre. Amikor az adott alany néz valamit, az adott dolog képe beleég a retinába. Ha a látott dolog megváltozik, az rávetül a beégett képre és ez megzavarja az agyat. Ennyi tömören."
Azt, hogy a látott dolog megváltozik, kb úgy kell érteni, hogy picit megváltozik az arckifejezésed, vagy egy árnyék, vagy ilyesmi. Normális jelenség, a harmadik szemhez semmi köze.
2016. ápr. 23. 12:02
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a legnagyobb problémám, hogy még csak nem rég kezdtem el foglalkozni vele. Szívesen fogadnék pár jó tanácsot, hogy mit, hogy kellene csinálni. :3
Jó tanács:a tükröt mindenképpen hanyagold. Tényleg. Hasznod nem lesz belőle, károd viszont szinte biztosan.
2016. ápr. 23. 21:17
15/21 A kérdező kommentje:
Megfogadom, így viszont nem tudom merre mehetnék tovább. Nagyon érdekel ez a dolog. Nekem ez nem puszta szórakozás. A tudás az amit szeretnék elérni!
Kezdetnek olvass. Ha direkt a harmadik szem, azaz a szellemi érzékelés érdekel, akkor jóga, és pránajáma könyveket olvashatnál esetleg. Ha megy a nehéz szöveg értő olvasása, akkor Swami Panchadasi-nak van egy-két könyve a témában, pl: A harmadik szemtől a tisztánlátásig. A hermit kiadó adta ki, ez a kiadó amúgy több hasonló témájú írást forgalmaz.
2016. ápr. 24. 00:03
17/21 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek.:3 Másodszor még idebiggyesztenék egy aprócska kérdést. Szóval észrevettem magamon egy-két furcsa dolgot: 1. Furcsán érzékeny vagyok az elektromosságra, ami annyit tesz, hogy olyankor is érzem puszta érintéssrl, hogy valamiben áram folyik mikor senki és már szinte mindenféle gép rázott meg ami mást a környezetemben nem. 2. Szavak nélkül is rendkívül jól rátudok hangolódni az emberekre, megmondani mit éreznek, mit gondolnak. (Itt most nem arra gondolog, hogy szomorú képet vág akkor szomorú, csak pl. nekem nehéz hazudni mert szinte öszönből rájövök. 3. Meglepően jók a reflexeim. Történt is egy egy furcsa dolog ezzel kapcsolatban: felém dobtak egy alufólia galacsint úgy, hogy még perifériából sem láthattam. Bevillant egy kép, ahogy a srác eldobta, kinyújtottam a kezem és elkaptam. No, ezelnek lehet köze a harmadik szemhez, csak mert ezek mind olyan furcsaságok, amik velem gyakran megesnek, mégsem tudom őket normális érzékelésként magyarázni. :/
Az elektromosságos esetnek, és az emberekre hangolódásnak nem sok köze van a harmadik szemhez. A reflexnek is csak bizonyos esetekben lehetne, de ez nem az. Ezek inkább intuitív, és empátián alapuló dolgok, amiket nem a harmadik szem koordinál első sorban. A harmadik szem sokkal inkább a tudattal áll kapcsolatban, ezek a jelenségek viszont alacsonyabb szinten kapcsolódnak.
2016. ápr. 25. 19:35
Xianren, akkor az én képességemet melyik csakrához tudnád kötni energetikailag? Szív központ?
2016. máj. 23. 12:37
Ja látom a kérdezőnek válaszoltál. De nekem meg olyan bevillanásaim vannak akár egy sima név és életkorból, hogy milyen az illető jelleme, belső tulajdonságai. Le tudom írni őket 90%-ban!
Ez a szív csakra ereje lenne? Semmi köze az ajna ( 3. szem ) központhoz?
2016. máj. 23. 12:38
Kapcsolódó kérdések: