Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért történik ez?

Miért történik ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem arra vonatkozik, hogy évtizedek óta esténként folyamatosan egy szorongó, melankolikus érzés lesz úrrá rajtam, nappal rendkívül jókedvű vagyok, pozitív, energikus, tényleg csupa derül látó, de amint beáll az éjszaka, valamiért magától megváltozik a hangulatom, hiszek a vonzás törvényében, és ismerem is a rendszerét, ezért nem igazán értem, hogy miért történhet, hiszen este, éjszaka is próbálok koncentrálni a pozitív dolgokra. Ötletek, tippek, és őszinte tanácsok érdekelnek. Köszi.
2016. ápr. 21. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Éjszaka se önmagaddal legyél elfoglalva, hanem ekkor is a pozitív dolgokkal, hogy pld. milyen jót fogok aludni, és akár hogyan próbálnak a rossz gondolatok gyötörni, mégis a jó fog győzni stb..

De, ha őszinte akarok lenni, nálam ezek ellen az esti ima az ami segített.

2016. ápr. 21. 14:21
 2/2 Fish1 ***** válasza:
Mi történt azelőtt, mielőtt első alkalommal jelentkezett volna? Lehet, hogy ért egy negatív élmény régen, az este beálltával és ez rögzült a tudatalattidban.
2016. ápr. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!