Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy lássunk...

Lehetséges, hogy lássunk valakit, mielőtt ismernénk, és évekkel később ráismerjünk?

Figyelt kérdés

Még gyerek voltam, mikor napköziben/táborban egy kisfiú fejbe dobott egy kővel, én pedig elájultam (se előtte se azóta soha nem ájultam el), és láttam valakit, egy sötét hajú férfit, akinek beleégtek az emlékezetembe a zöld szemei. A "láthatatlan barátom" is ilyennek képzeltem el, mikor fiút rajzoltam, ilyennek ábrázoltam.

És nemrég valakiben ráismertem. Lehetséges ez?

Ő pedig néha a műveiben sejtelmesen egy kék szemű nőt említ, de az exei is barna szeműek, a párja is az, a környezetében is elenyésző az ilyen nők száma (talán pont ezért különleges, úgyhogy ezt csak megemlítem, anélkül hogy ismerném, nem szeretnék semmit belemagyarázni).

2016. ápr. 17. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
van egy csaj azse tom h ki elv régröl igy feltünt h téleg volt de nemtom a neét se álmomba szokot kisérteni:'D
2016. ápr. 17. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a leendő exed.
2016. ápr. 17. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb. fél éve láttam meg és kezdett el érdekelni, és valahogy egyre ismerősebb volt, a szemei felidéztek bennem valami egészen megfoghatatlant, és talán 2-3 hete mikor a nagymamám felidézte a kaviccsal fejbedobós esetet, rögtön tudtam, hogy ő az a rejtélyes férfi, akit láttam. Arra gondoltam, hogy az lehetetlen, de belül valahogy mégis tudom.
2016. ápr. 17. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez kb. 5 éves kormban történt, előtte kizárt, hogy láttam volna. Szóval a láttamot a kérdésben úgy értem, hogy "álmomban" vagy hogy mondjam... Mintha előre láttam volna őt. Mint egy jóslat/jel/emlék(???)/figyelmeztetés(?) akármi. Kimondottam érzek valami furcsát, mikor a szemeit nézem. Jó dolgot, vonzalmat, ismerősséget, de közben mégis marhára őrült, és épp ezért ijesztő ez... ~16 éve ájult állapotban, mielőtt magamhoz tértem, láttam egy elmosódó arcban egy gyönyörű zöld szempárt, ez eleve fura, sosem tudtam hova tenni, és lépten-nyomon előszivárgott a képe pár évente rajzokban, képzelt barát leírásában, fantáziákban... És nem tartottam ezt különösnek annak ellenére, hogy soha nem vonzottak a zöld szemű férfiak (a barnákkal egyetemben), csak most, hogy őt megláttam, és őrülten vonz magához, mint egy bazi mágnes :D Tök ismeretlen, eszméletlen messziről, és pontosan az, akire vágyom, hajszálra olyan :O És nem tudom eldönteni, hogy örüljek mint majom a farkának, rettegjek és meneküljek, vagy csak szimplán mindent bebeszélek magamnak, mert különösebb ok nélkül, minden ellenérv ellenére tetszik.

Szerintetek lehet ebben valami ezós, misztikus hókusz-pókusz, sors vagy akármi, vagy csak olyanra keresek magyarázatot amit lehetetlenség megmagyarázni, és nem is kell?

2016. ápr. 17. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hű, ez érdekes.

Mielőtt megszületik valaki már eldönti az élete fontosabb eseményeit, mint azt is ki lesz a férje. Hol fog megszületni, kik lesznek a szülei, hogy fog kinézni, stb

Nos a felsőbb énünk (ami mindenkinek van) tudja ezeket a dolgokat, de a testi énünk nem ismeri a jövőjét. Könnyen lehet, hogy te előreláttál kicsit. Semmi sem véletlen.

2016. ápr. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!