Ismertek olyat aki tud gondolatot olvasni? Belelát mások fejébe?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen? :) Ha nem is mindent, de néhány gondolatot elcsíp, mert annyira ráhangolódik a másik emberre..2016. ápr. 3. 00:32
2/8 anonim válasza:
Nem, de rólam már sokan gondolták. Egyszerűen jó emberismerő vagyok és jó megfigyelő, csak én nem adom elő, hogy gondolatolvasó lennék és nem verem át az embereket.
3/8 anonim válasza:
Olyat, aki gondolatolvasni tud: nem.
Olyat, aki állítja magáról: igen.
Olyat, aki bizonyítottan belelát mások fejébe: igen, de ő igazságügyi orvosszakértő és ezért boncol is.
4/8 anonim válasza:
Az egyik 7 éves tanítványom "belelát" a fejembe. Kitalálok egy játékot, és mielőtt ismertetném, bekiabál, hogy most játsszuk azt hogy. .... Vagy ki kell találni egy szót, de még el sem kezdjük, mikor benyögi a választ. És ilyen hetente többször előfordul.
Először ijesztő volt, de már kezdem megszokni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hm.. érdekes :)
2016. ápr. 3. 17:19
6/8 anonim válasza:
Van egy patológus ismerősöm, ő belelát az emberek fejébe. :D
7/8 anonim válasza:
Erős stressz hatására (vagy halálfélelemtől) alakul ki de csak ártani tud mivel tompulttá válsz, megszűnnek a titkaid és kiszolgáltatod magad az erősebb akaratú telepatikusan kommunikálni tudóknak akik így közvetlenül tudják rád kényszeríteni az akaratukat, elnyomva a tiédet. Relaxációval és néhány izomgörcs ellazításával elmulasztható. Valóban hasznos információt csak elvétve tudsz szerezni vele.
8/8 anonim válasza:
Én empatikus képességnek hívom magamnál. NEm a gondolt szót látom hanem azt az érzelmet amit társít hozzá.
Mondjuk vizsgára nem tanultam és 100%-os lett a szóbelim.
:) De az más képesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!