Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is úgy érzitek, hogy Jézus...

Ti is úgy érzitek, hogy Jézus hamarosan eljőn? És vége lessz a világnak?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon van egy olyan érzésem, hogy hamarosan dicsőségben elfog jönni.

Rengeteg baleset, robbantás van. Meg úgy sok jel,

meg minden.

2016. márc. 29. 16:30
1 2
 11/19 death42 ***** válasza:
59%

Én sem érzem úgy.

Utánam és előttem is voltak úgymond jelek robbanások meg balesetet is, Jézus mégsem jött el. Ezt a "hamarosan"-t is úgy értelmezem, mint egy sorozat, aminek a folytatását évről évre beígérik, de mégsem lesz belőle semmi..:D

2016. márc. 29. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
Ha érzed az még elmegy. De ha már szól is hozzád akkor skizofrén vagy. Ja és nem fog eljönni, mert nincs se Jézus, se Isten, de hinni lehet benne. Ez van.
2016. márc. 29. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
igen enyi vegyigyár meg atom melet mindjárt vége lesz..
2016. márc. 29. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Jajj a kérdező nem az aki azt képzeli hogy ő egy kiválasztott, próféta meg ilyen baromságok? :D mindig ezekkel a gagyi kérdésekkel jön. Az egyház pont az ilyen emberekre építi hatalmát. A sok birka bevesz mindent, reménykednek jobbra balra de hogy talpra álljanak és kezdjenek valamit a jobb élet reményében.. neem az túl megerőltető :D értem én hogy meghalt a barátod, fogadd őszinte részvétem DE azzal hogy hazugságokkal tömöd a saját fejed, őt nem fogod vissza kapni, nem fog feltámadni, nem lesztek újra együtt MERT MEGHALT!fogadd el és gyászold tisztességesen ne pedig ilyen baromságokra baxd el a szabadidődet.
2016. márc. 30. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
allah az egy igaz isten d emsot vár Síva, pilla :'D
2016. márc. 30. 13:47
 16/19 Papi Gonzales ***** válasza:
38%

nem...jézus soha nem fog eljönni...ha létezett is már kinyiffant..

de tetszik hog ezotériába pakoltad :D

2016. márc. 30. 16:30
 17/19 anonim válasza:
65%

Con Troll!

Ha Te ilyen piszkosul biztosan tudod, hogy nem létezik Isten, akkor például Freud Tamás, világhírű agykutató vagy egy Collins nevű tudós, akit a génkutatás legnagyobb alakjának tartanak, hogy lehet, hogy hisz benne?

Te ennyire okosabb vagy?

Lehet hinni vagy nem hinni, de célszerűbb úgy mondani, hogy "szerintem" ez vagy az...

2016. jún. 26. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Freund - Tamás, neurobiológus.

Freud - Sigmund Freud neurológus és pszichiáter

légyszi.

Amúgy ja, fel fognak robbantani a lepedőfejűek. viszont lati

2016. szept. 9. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:

A jelenések korát éljük.

Figyeld a jeleket, meditálj vagy imádkozz angyalokkal,

ők mutatják mindenben az utat.

Fura hogy ezt írom de nekem is sokat segítettek, pedig nem vagyok vallásos, csak egy meditáló srác.

2017. máj. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!