Hogyan aktiválhatom a csakráimat?
Figyelt kérdés
Néztem sok honlapot és le is írták benne, megpróbáltam meditálni is, elképzeltem a dolgot amit leírtak, de mégsem éreztem semmit, hogyan kéne kezdenem?2016. márc. 14. 14:01
11/16 anonim válasza:
Ezt mondják, de ez így sajnálatos módon nem igaz. Ha erőszakkal feltöltöd magad energiával, az nem hasznosul úgy életerőként, hogy hatékony legyen fáradtság ellen. Évekig kísérleteztem vele, ez ilyen formában zsákutca. A külső energia, és a saját életerőd között hatalmas különbség van. Természetesen a saját életerőd is külső forrásból alakul át, de attól, hogy a csakráidat feltöltöd, ez a külső erő nem fog gyorsabban, vagy hatékonyabban átalakulni saját életerővé. Egyszerűen csak telepumpálod magad idegen energiával, ami részben, vagy egyáltalán nem tud hasznosulni, és még furcsán, vagy épp kellemetlenül is érzed majd magad tőle. Ha fáradtság, erőtlenség, kimerültség ellen akarod, arra vannak sokkal hatékonyabb módszerek is. A Qigong, és Yoga kifejezetten alkalmas erre. Megnöveli a saját életerőd mértékét, és segít, hogy gyorsabban regeneráld a fáradtság miatti hiányt.
12/16 anonim válasza:
Az csakrák csak annyi és olyan minőségű energiát tudnak adni , amilyen szinten van az ember . A jóga módszereivel hosszú (!!) idő alatt fel lehet pörgetni ezeket az energia központokat és érezni is lehet az áldásos hatásukat . Amikor viszont már oda jut valaki , hogy képes megnyitni a csakrákat mindig a szív csakrával kell kezdeni mert ezt tiszta és veszélytelen , az alatta levők viszont gondot okozhatnak de ez már egy magas szint.
13/16 anonim válasza:
sri chinmoy a világ egyik legnagyobb bohóca. csak mondom.
14/16 anonim válasza:
Ezt az állításod - a világ egyik legnagyobb bohóca - a tanításai alapján tudod valamivel indokolni ?
Nem azért védem mintha erre bármi szüksége lenne de amit a jógáról tanított az teljesen illeszkedik az indiai hagyományba és biztonságosan gyakorolható .
15/16 anonim válasza:
a Dragon Ballban hasonló módszert alkalmaznak :D és ez csak most esett le :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!