1/8 anonim válasza:
Érdekes, lehet kipróbálom:)
Tegnap eldöntöttem, hogy vakon fogom követni a toploy kupakot. Most beveszem ezt is, remélem nem ütközöm ellentmondásba, mert akkor felvágom az ereimet...
2/8 anonim válasza:
A hit erőt ad, hogy dönteni tudj egy olyan helyzetben, amikor a racionalitásra nem tudsz támaszkodni.
Ezért mondjuk igen.
4/8 anonim válasza:
A "kínai" szerencsesütiben,amit valójában egy amerikai talált fel? Persze,a bibliám.
5/8 anonim válasza:
Kb, annyira mint magamban. Az meg, olyan nulla körül mozog.
6/8 Fleurr válasza:
Igazából minden sütiben olyan szöveget találni, amik homályosak, de bármit társíthatsz hozzájuk.
Az egyik sütiben nekem olyasmi volt h, "Legyek bátrabb, ne féljek a kihívásoktól."
Mondhatni általános igazságok vannak a sütikben amik szinte mindenkire igazak lehetnek.
7/8 10 deka farhát válasza:
Én ezeket inkább közhelynek nevezném... :)
8/8 anonim válasza:
Én ezt kaptam: Jobb szerencsésnek születni,mint gazdagnak.
Tehát vegyél sok szerencsesütit, amíg elfogy a pénzed, így szerencsés leszel, és a gazdagságtól sem kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!