Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » "Énekellek magamhoz. " -...

"Énekellek magamhoz. " - szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem vagy néma?
2016. febr. 20. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenki saját sorsának kovácsa.
2016. febr. 20. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

"Akarsz e futni arany éjszakàba futni velem.."

"Akarsz e eggyütt ülni hàzad küszöbén majd.."

"Akarsz e bujni velem összebujni zord teleken.."

"Nekem eszembe jutsz bàrcsak ne jutnàl làttalak tegnap.."

"Gondolj ràm ha elpattan egy húr a zongoràn"

"Ma éjjel àlmodtam egy szép mesét.."

"Megcsokolt és lànyan àtölelt fülembe súgta hogy màs nem kell"

"Ha a csend beszélni tudna.."

"Amikor rà ébredtem hogy egyedül vagyok..kaptam màr az élettől egy két nagy pofont..van ugy hogy mélyen legbelül màr semmi nem érdekel bennem az àlmaim égtek el a nagy szerelemmel.."

"Ez az év is ugy tünik el kérdezem de mégse felel.."

"És ő màr ott àllt mellettem"

"Egyszer ràjössz mi mennyit ér mit tennél meg s kiért"

"A hűség olyan akàr a hold a vonatom mely elkisér ahovà utazom" -3-4év utàn feladtam..de igen van hogy eljön a varàzslo és onnantol senki màs nem làt az ember de egyszer fel kell ébredni hogy ne haljunk meg teljesen.. :(

"Köveken àt vezet az ut valakiért"-kaptam sok pofont alàzàst a képzeleteim àlmaim miatt

"Elvitted a szivemet hova tettem az eszemet mond meg mit làttam meg benned amiért odàig kellett lennem" -ez jo kérdés..a varàzslo lelkét?vagy a szem hazudott nem a lélek tükre?

"Bàrmerre sodor az élet mindig hozzàd fúj a szél..elvetted az eszem pedig nem ezt akartam..akàrmerre nézek nem làtok màst csak őt..a szemedbe làtom hogy értesz.."

"Őszi levél egyedül szàll a réten àt pàrjàra sosem talàl bàrmerre is jàr ràd vàr siss ràd vàr és sir màr hogy is làtnàd kit elhagytàl oly könnyedén..a fényes napot felvàltjàk a sötét éjszakàk s a kisleàny még most is vàr egy hosszu éven utàn .. a kislàny lassan elfelejt s uj fiut keres màr mennél hozzà szivesen hogy őszintén szeresd" (uj fiut keresett de nem potol pedig mindenbe jo szonte a hasonmàsod-mindig a rossz kell)

"Szeress most ugy ahogy nem lehet ahogy nem lehetek veled miért kellett hogy megkivànjam ugyanugy ahogy elhibàztam" "istenem mond hogy ujra làtom őt még a végtelen elött" -de nem a következő életben..

"Fàj te nem is tudod hogyan fàj hogy bucsu nélkül itthagytàl"

"De néha még a szìv is téved"

"Szabadits meg attol amit érzek"

2016. febr. 21. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Az milyen? Megkérlek jobban kifejtenéd kérdésed? Hogyan kell énekellni?
2016. febr. 21. 12:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Énekkel bevonzani valakit
2016. febr. 21. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de még mindig nem értem... Énnekkel akarsz bevonzzani valakit? Odaméssz hozzá és énekelsz neki, hogy beléd szeressen? Nem értem a kérdésed, FEJTSD KI BőVEBBEN mert másképp nem tudunk segíteni...
2016. febr. 22. 03:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A sziréneknek állítólag sikerült. Kár, hogy azok meg nem léteznek...
2016. febr. 27. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!