Hallom a mas frekvenciaju hangokat lehetseges ez?
Lehet, hogy csak jobb a hallásod, mint a veled egykorúaké. Mindenesetre nem ártana egy hagyományos orvos véleményét is kikérni, mert az is lehet, hogy (jobb szó híján) e világi a tünet. Például ha jól tudom, a nyaki erek hibája okozhat ilyesmit. Bár ez a te korodban még nem valószínű, de nem is lehetetlen.
Off: ez a gyémánt meg kristályaura számomra ismeretlen fogalmak. Tudtommal az aura egy energiamező, amit néhányan látnak is és állandóan változik, a kliens aktuális hangulatától, egészségétől, természetétől és még millió egyebektől függően. Valaki nyugtasson meg, hogy ez a "kristályosítása" csak egy legújabb divat-hóbort és nem én élek hazugságban majd tíz éve. Köszi.
Mivel fiatal vagy, a hallásod még viszonylag ép. Ezért a hallóküszöb környéki magas, és mély hangokat hallod. Ilyenek az elektromos terek hangjai, amikor gerjesztik maguk körül a levegőt, vagy éppen a denevérek ultrahang közeli, de még nem ultrahangon kibocsátott hangjai. Ha vigyázol rá, akkor ez a jó hallásod sokáig megmarad. Valójában eddig is hallottad ezeket, ahogy minden egészséges hallással rendelkező fiatal, csak nem figyeltél fel rá. Miután egyszer felfigyelsz egy érzékszerved különös működésére, elkezded figyelni azt. Emiatt tűnik úgy, hogy ezelőtt nem volt ilyen éles. Ezeket a hangokat én is hallom, ezek teljesen természetesek.
Az angyalos illető sajnálatos módon tévedett. Az ilyen jellegű szellemi lényeket clairaudiance-al sem lehet hallani. Egyszerűen azért, mert más érzékszerveket ingerelnek, és sohasem fizikai szinten.
Sok oka van, miért nem lehetett angyal, hosszú, és unalmas lenne. Elég ha annyit elhiszel a fentiből, hogy amit hallasz, természetes, és csak azért ritka, mert a korodbeliek már általában rongálják valamivel a hallásukat. Legtöbbször erős zenével.
13 évesen még lehet nagyon jó hallásod talán a 20 kHz felett is, de ez korral elmúlik, s amikor már a 10 kHz-et alig hallod az már halláskárosodás.
Ha meg folyton zúgást hallasz, azt idegen szóval tinnitus-nak hívják, magyarul meg fülzúgásnak, ami elég idegesítő lehet.
A természetgyógyászok meg nem angyalok látogatásáról beszélnek, hanem egészséges táplálkozást és életmódot ajánlanak.
Jól hallasz a magas tartományban is. Ezeket a hangokat én is szoktam hallani, teljesen normális. Annyit jelent, hogy jó a fülünk.
[link] Próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!