A tűz -->gyertyaláng tényleg segíti a meditációt és az energiák közvetítését?
Öcsém és tényleg ide másolta a wikipédiát. Nem írtam égést, most már boldog vagy? Még az információt sem érted. Az agy infókból dolgozik legyen az belsős vagy külsős infó. A gondolat egy információ összegzés, csak egyszerüen rosszul definiálod.
" Nem értem, ha gondolkodásról (információ feldolgozás) beszélünk, akkor te hogy tudsz több mint 10%-ot használni."
Te írtad előzőleg, hogy "az emberek az agyuknak csak a 10%-át használják", azt nem írtad mire. Valójában pontos információ nincs, hogy mennyit használunk gondolkodásra, de információfeldolgozásra többet, mint 10%-ot, mert az érzekszervek álltak érdekeltek is információk a külső világról, amit feldolgoz az agyunk.
"Gyk-ra és az Ezotéria témakörében sokkolod az embereket a szkepticizmusoddal."
És ez engem hol érdekel? De le legyél már ilyen drámai, a sokkolás már durva. :D
"A láng az nem egy energia fajta."
De az. Hőenergia. Nyúlj bele és megérzed.
energiaforrás =/= energiafajta
"Az agy amit feldolgoz információt, abból keletkeznek bizonyos gondolatok.És tudni illik, hogy az emberek az agyuknak csak a 10%-át használják."
"Nem értem, ha gondolkodásról (információ feldolgozás) beszélünk, akkor te hogy tudsz több mint 10%-ot használni."
Jó lenne ha eldöntenéd hogy mit állítasz vagy mire próbálsz utalni. Mert jelenleg össze-vissza beszélsz.
"sokkolod az embereket a szkepticizmusoddal"
Ne aggódj, egy szkeptikusnak is sokkoló az ezotérián tomboló hülyeség. :D
Felerősíti a gondolatokat <--> segít koncentrálni
Felerősíti az energiaáramlást.
Azt ki mondta, hogy a gondolat energia? Az energia segítségével közvetítem a gondolatok által kiváltódó érzelmeket.
Az energia is egyfajta információ. Komolyan, elmondhatnátok mit cáfol az amit hablatyoltok.
#13,#14.
Inkább követném ezt az elvet:
"Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek a rutinjukkal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!