Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A tűz -->gyertyaláng tényleg...

A tűz -->gyertyaláng tényleg segíti a meditációt és az energiák közvetítését?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha felerősítené, és segítene közvetíteni az általam kivetíteni kívánt gondolatokat, energiákat. Koncentrálni is segít. Tényleg van ilyen tulajdonsága, vagy csak az teszi, hogy hiszek a "varázserejében", a mágikusságában?
2016. febr. 17. 12:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ösztönből is a szándékaimnak megfelelő színeket választottam. Bár sosem gondoltam rá, hogy számíthat egy gyertya színe.
2016. febr. 17. 23:14
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Öcsém és tényleg ide másolta a wikipédiát. Nem írtam égést, most már boldog vagy? Még az információt sem érted. Az agy infókból dolgozik legyen az belsős vagy külsős infó. A gondolat egy információ összegzés, csak egyszerüen rosszul definiálod.

" Nem értem, ha gondolkodásról (információ feldolgozás) beszélünk, akkor te hogy tudsz több mint 10%-ot használni."

Te írtad előzőleg, hogy "az emberek az agyuknak csak a 10%-át használják", azt nem írtad mire. Valójában pontos információ nincs, hogy mennyit használunk gondolkodásra, de információfeldolgozásra többet, mint 10%-ot, mert az érzekszervek álltak érdekeltek is információk a külső világról, amit feldolgoz az agyunk.

"Gyk-ra és az Ezotéria témakörében sokkolod az embereket a szkepticizmusoddal."

És ez engem hol érdekel? De le legyél már ilyen drámai, a sokkolás már durva. :D

2016. febr. 17. 23:42
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
...az érzekszervek álltak: az érzékszervek által. 😁
2016. febr. 17. 23:46
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"A láng az nem egy energia fajta."

De az. Hőenergia. Nyúlj bele és megérzed.

energiaforrás =/= energiafajta

"Az agy amit feldolgoz információt, abból keletkeznek bizonyos gondolatok.És tudni illik, hogy az emberek az agyuknak csak a 10%-át használják."

"Nem értem, ha gondolkodásról (információ feldolgozás) beszélünk, akkor te hogy tudsz több mint 10%-ot használni."

Jó lenne ha eldöntenéd hogy mit állítasz vagy mire próbálsz utalni. Mert jelenleg össze-vissza beszélsz.

"sokkolod az embereket a szkepticizmusoddal"

Ne aggódj, egy szkeptikusnak is sokkoló az ezotérián tomboló hülyeség. :D

2016. febr. 18. 00:14
 15/17 A kérdező kommentje:

Felerősíti a gondolatokat <--> segít koncentrálni

Felerősíti az energiaáramlást.

Azt ki mondta, hogy a gondolat energia? Az energia segítségével közvetítem a gondolatok által kiváltódó érzelmeket.

Az energia is egyfajta információ. Komolyan, elmondhatnátok mit cáfol az amit hablatyoltok.

2016. febr. 18. 00:27
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

#13,#14.

Inkább követném ezt az elvet:

"Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek a rutinjukkal"

2016. febr. 18. 09:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezzel már akkor elkéstél mikor ezotériára adtad a fejedet. :D De még van kiút a tudomány felé!
2016. febr. 19. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!