Már tudok telekinézissel kissebb tárgyakat mozgatni, forgatni. Hogyan tovább?
Én még sosem hittem az ilyen telekinetikus dolgokban. Vagyis nem tudtam, hogy az elmének, gondolatnak ilyen ereje is lehet. Érdekes. Tényleg működik? A kérdés és a válaszok alapján, tényleg van valami ebben a telekinetikus dologban. Én is utána nézek a dolgoknak, és neki állok gyakorolni.
Mindenkinél működik? És ha nem, kinél nem és miért? Mit kell tenni, hogy a teljes kudarcot elkerüljük, egy kis látszat azért csak legyen...?
s megmagyarázod, hogy a négy erő közül melyik mozdítja meg a tárgyat?
Hogyan kap kinetikus energiát?
Gondolom videófelvétel nem készült ezekről a tetteidről, mivel a sok hitetlen elme úgy befolyásolná a dolgokat, hogy a tárgyak csak nem mozdulnának meg.
4 erő létezik, melyiket közlöd a mozgatott tárggyal?
Gyenge nukleáris?
Erős nukleáris?
Elektromágneses?
Gravitáció? (ez valószínűtlen, mivel ez a legkönnyebben legyőzhető,a leggyengébb, nagyonis gyenge erő)
a kérdezőnek egy hónap sem volt elég, hogy válaszoljon a feltett kérdésekre.
Pedig a billenytűzeten is próbálkozhatna a betűk telekinetikus nyomkodásával.
"Asszem most akarnak lecsukni egy ilyen idiótát sarlatánságért pár évre."
Rosszul tudod, mert nem sarlatánságért, hanem konkrét csalásért ültetik le.
Akkor alljunk neki egy kis tudomannyal.
Első legegyszerűbb módja, ha a tested nagyon sűrű. Pl ha a 5x sűrűbb lenne a tested, a puszta vérkeringesed, illetve izomzatod olyan elektromagneses teret gerjeszthetne, amivel akar saját magad is lebeghetnel. Csak a szived verése valszeg kiütne minden elektromos készüléket körülötted.
Persze elofordulhat, hogy csak egyes testreszeid ilyen suruek helyi mutacio folytan.
Masik ritkabb eset, ha a veletlen folytan a kornyezetedben az elektromagneses mezok felerositik egymast pont annyira, hogy csekély kinetikus elmozdulást produkálnak. Pl a munkamban gyakran pár mikron eltereseket figyelek meg ami egybefugg a napszakkal. Valszeg a hold a ludas esetleg a nap is, de mar ellenkorrigalok es szamitok ra, bar egy ingan valszeg nem vennel eszre ekkora elmozdulast, de más elemekkel egybevetve talan. Pl ha az agynak van mihez viszonyitania, akkor azt a par mikront is kiszurhatod.
Mivan meg hmm, jah igen, ez egy picit magia alapu, de vannak szubatomikus elmeletek miszerint azon a szinten bizonyos geometrias elhelyezkedesek egymashoz viszonyitva állandóak. Tehát, ha az agyad haloja neagyisten egy fix mintazatot vesz fel ahogy a sejteken vegigszalad a töltés akkor van rá esély, hogy egybevág ezzel a mintazattal es váratlanul brutalisan felerősödik és a kornyetedre is kihathat. Akik véletlen ráakadtak ilyesmire azok gyakran segédeszközökkel igyekeztek az agyukat pontosan ugyanugy aktivalni igy megismetelve az esetet, ha szukseges volt ra. A leghatalmasabbak (szerencsesek) erre kepesek voltak segedeszkoz nelkul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!