Eltudok mozdítani tárgyakat anélkül, hogy hozzáérnék?
A minap volt egy érdekes álmom: Pusztán akaraterővel képes voltam tárgyakat elmozdítani a helyükről anélkül, hogy hozzá nyúltam volna. Először csak kicsikkel próbálkoztam, eleinte csak eltolni tudtam magamtól, végül szinte bármit megcsinálhattam a tárgyakkal. Annyira valósnak tűnt a dolog amikor felébredtem, hogy rögtön azt éreztem képes vagyok erre. És ami a meglepő, magam is ledöbbentem: sikerült.
Egy összegyűrt papír zsebkendőt láttam meg elsőnek az éjjeli szekrényemen, gondoltam ez épp jó lesz elsőre, hisz elég könnyű. Még az álom hatása alatt voltam, még szinte éreztem azt az erőt, amit álmomban, amikor elkezdtem szuggerálni a galacsint, ami egyszer csak elkezdett kissé billegni, arrébb mozdulni, mintha egy lenge szél mozdította volna el. Többször megpróbáltam később, nem tudom mit csinálok ilyenkor, de kicsit fáj belül, amikor sikerül. Kissé hányingerem lesz a végén, olyan, mintha az az erő, amit kivetítek, gyomorból jönne. Lehetséges ez? Sikerült ez már másnak is?
Ez még álmodban történt, a valóságban ilyen nincsen. Jó is lenne. :D
De erre csak Matilda képes. :D
Dicséretre méltó, amit elértél én is egy ideje próbálkozom tárgy elmozdításával anélkül, hogy hozzá érnék a tárgyakhoz nekem első próbálkozásra sikerül az úgy történt, hogy megkértem a bátyámat, hogy tegye arrébb a poharat és láss a csodát arrébb rakta.
Növelni szeretném az erőmet és nagyobb tárgyakat szeretnék megmozdítani az akaraterőmmel, csak félek, hogy a bátyám már nem fogja helyettem felemelni a kanapét ingyen.
Naponta több tonnát mozdítok meg anélkül, hogy hozzáérnék.
Ha te is képzed magad, és olyan ismeretekre teszel szert mint én, belőled is lehet darukezelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!