Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert van az hogy a gonosz...

Miert van az hogy a gonosz embereknek minden sikerul?

Figyelt kérdés
Van egy ismerosom aki megtagadta a vallast, nem hisz Istenben sot emellett nagyon gonosz es szivtelen, nem segitene masokon, mindenkinek csak art ahol tud es megis minden sikerul neki. Kinevet masokat akik szerencsetlenek. Engem ugy tanitottak gyermekkoromban hogy imadkozzam,megsen sikerult semmi az eletemben. Mar nem is tudom miben higyek.
2016. febr. 4. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert nem szégyenlősködik, nem ad másnak előnyt, nincs tekintettel semmire csak a saját dolgait hajtja.Persze majd ha olyan helyzetbe kerül, hogy ő lesz szarban, mert előbb-utóbb lesz, akkor ép eszű ember nem fog ugrani, hogy segítsen rajta.Csak az a baj, hogy arra majd talál balekot, mert azok mindig vannak.
2016. febr. 4. 12:34
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

"Kértem Istent, hogy adjon nekem türelmet,

de Ő azt mondta: nem.

Azt mondta, hogy a türelem a megpróbáltatás

mellékterméke, nem kapni, megszerezni kell.

Kértem Istent, hogy adjon nekem boldogságot,

de Ő azt mondta: nem. Azt mondta, csak áldását adhatja - a boldogság rajtam múlik.

Kértem Istent, hogy kíméljen meg a fájdalomtól,

de Ő azt mondta: nem. A szenvedés eltávolít a világ dolgaitól és közelebb visz Hozzá.

Kértem Istent, hogy adjon lelki fejlődést,

de Ő azt mondta: nem. Azt mondta, hogy a fejlődés az én dolgom, de hajlandó megmetszeni, hogy gyümölcsöt hozzak.

Kértem Istent, hogy segítsen másokat szeretni,

úgy, ahogyan Ő szeret engem.

Erre azt felelte: látom már kezded érteni.

Kértem erőt...

És Isten adott nehézségeket, amelyek erőssé tesznek.

Kértem bölcsességet...

És Isten adott problémákat, hogy megoldjam azokat.

Kértem bátorságot,

És Isten adott veszélyeket, hogy legyőzzem azokat.

Kértem adjon szeretetet...

És Isten adott gondterhelt embereket, hogy segítsek rajtuk.

Kértem kegyelmet...

És Isten adott lehetőségeket.

Semmit sem kaptam, amit akartam és mégis megkaptam mindent, amire szükségem volt."

2016. febr. 4. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Mert az imádkozás és a hit a gyenge emberek kifogása, ha nem sikerül valami akkor a hitre fogják és Istenre. A gyenge emberek pedig törvényszerű hogy nem sikeresek. Amúgy ha ennyire irigykedsz rá akkor hajrá te is legyél "gonosz" ember.
2016. febr. 4. 14:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Gondolom hogy imádkozni sokkal könnyebb mint tenni is valamit a sikerért...
2016. febr. 4. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
nem sikerül minden csak pár dolog
2016. febr. 4. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
A hit nem arra garancia, hogy minden sikerülni fog neked. A gonosz emberek pedig azért sikeresek, mert a sátán segíti őket, de ez csak időleges siker. A pokol ugyanis nem lesz kellemes.
2016. febr. 4. 16:31
 17/21 Spilerke ***** válasza:
Abban higgy, amiben akarsz. Aki mindenkinek csak ártani tud az inkább sajnálatra méltó, és valószínűleg valamilyen pszichés problémája van, ami miatt elzárkózik másoktól. Ha ezáltal érsz el sikereket az nem nevezhető valódi sikernek és te sem leszel vele valójában elégedett. Néha viszont kell egy kis gonoszság, ezt nem vitatom. De aki mások kárára tud nevet, és valamilyen oknál fogva magát valami felsőbbrendűnek hiszi az valójában lelkiszegény. Imátkozz Istenhoz, amennyit csak akarsz. De így sosem fogsz elérni sikereket. Amíg csak ülsz a fotelben és nem teszel semmit nem is fog történni semmi.
2016. febr. 4. 16:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha tudnád hány ritka gonosz mély vallásos embert ismerek.. A siker és a boldogság kemény munka eredménye, nem a skrizofén hajlamaidnak. :)
2016. febr. 4. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Én katolikus iskolába jártam, na ott csak gonosz tanárokkal és emberekkel találkoztam, hülyeség hogy aki vallásos az nem gonosz, sőt...
2016. febr. 4. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Azt tanácsolnám, hogy magadban higyj.

Az "Isteni szikra" benned van.

Egyébként, manapság a sötét emberek a "jó" emberekhez képest óriási fölényben vannak.

Gonosz lelkű embereket, csak körbenézel és találsz, de tiszta lelkű ember az már nagyon-nagyon kevés van.

A kedves ismerősöddel meg szerintem ne foglalkozz.

Majd felőrli a lelkét a sok negatív.

2016. febr. 4. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!