Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azokat kérdem, akik hisznek...

Azokat kérdem, akik hisznek az ezoteriában: Ha minden betegségnek lelki oka van, akkor a fogfájás és a fogromlás mire vezethető vissza?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10-es: Tehát az egész genetika rizsa, mert azt mondod, csak bizonyítékod nincs. Gratulálok. Nekem nemrég volt 3 lyukas fogam, megnéztem, mi lehet a lelki oka. Hát, nálam pont nem jött össze a dolog, biztos kivétel vagyok...

A baleseteknek is lelki oka van?? Ijesztő, hogy egyesek még mindig a sötét középkorban élnek.

2016. jan. 30. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, ez nekem is ijesztő Kedves Utolsó! Lelki oka van, de azt Te nem látod magadban, ezért nem tudod! Én nem mondtam, hogy a genetika marhaság, de a genetika szerinted hogyan alakul ki? Mi formálja az emberekben? Nekem van rá bizonyítékom. A tudósaid hogyan magyarázzák a tér és idő fogalmát pl? Hol a vége? Emberi aggyal fel tudod fogni egyáltalán a teret? Einsten? Relativitás elmélet? Minden fizikai tételt felülír. Ez számodra nem bizonyíték? Egyébként a mai nem sötét korszak? Egymást ölik az emberek anyagi javakért, hatalomért vagy pusztán szórakozásból? Nem foglalkozunk egymással, holott az lenne a minimum, hogy törődj embertársaiddalés sorolhatnám még reggelig. Ez nem sötét korszak???
2016. jan. 31. 00:24
 13/17 Talaiszrhea válasza:
A fogfajas jelenthet onbizalom hianyt is.
2016. jan. 31. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:

van abban genetika is hogy kinek milyen erősek a fogai.

2016. jan. 31. 21:47
 15/17 Fish1 ***** válasza:

Többféle lelki oka is lehet, pl:

- valakinek nem bocsátottál meg vmiért,

- önbizalomhiány, elnyomottságérzés, agresszió elfojtása, amikor valakibe legszívesebben "beleharapnál", de nem teheted,

- ha valami problémán vagy kérdésen sokáig rágódsz anélkül, hogy továbblépnél.

2016. jan. 31. 22:37
 16/17 anonim ***** válasza:

"Lelki oka van, de azt Te nem látod magadban, ezért nem tudod!"

Akinek rendben van az önismerete és önképe, az ismeri magát annyira, hogy felmérje a saját lelki dolgait. Rám semmi sem illett azokból a dolgokból, amiket a fogfájásra írtak.

"Én nem mondtam, hogy a genetika marhaság, de a genetika szerinted hogyan alakul ki? Mi formálja az emberekben?"

Hát, nem a lélek, az biztos. Ez alapján, az egysejtűeknek is lelkük lenne. És ha a lélek repülni akarna, akkor már rég repülne az ember. A genetikai tulajdonságokat az alkalmazkodás alakítja főként.

Milyen bizonyítékod van?

"A tudósaid hogyan magyarázzák a tér és idő fogalmát pl? Hol a vége? Emberi aggyal fel tudod fogni egyáltalán a teret? Einsten? Relativitás elmélet? Minden fizikai tételt felülír. Ez számodra nem bizonyíték?"

A tudósaim elmélettel magyarázzák, amire még nem találtak bizonyítékot. Bizonyítással azt, amire magyaráztak. Ellentétben rengeteg ezotérikus dolgokkal foglalkozó embert, akik elméleteket állítanak tényként (pl. rengeteg természettörvényt, amik sokszor még egymást is ütik) és a tényeket nem tudják bizonyítani (pl. akinek nem az elképzelésük szerint fáj a foga).

Emberi aggyal elég könnyen felfogom a teret. A szoba is egy tér. A relativitáselmélet egyáltalán nem írja felül a fizika minden tételét.

"Egyébként a mai nem sötét korszak? Egymást ölik az emberek anyagi javakért, hatalomért vagy pusztán szórakozásból? Nem foglalkozunk egymással, holott az lenne a minimum, hogy törődj embertársaiddalés sorolhatnám még reggelig. Ez nem sötét korszak???"

De, sokat nem fejlődtünk ilyen téren. Viszont most már, pár kattintással óriási információhalmazt érhetünk el könnyedén. A gond az, hogy egyesek ezt képtelenek kezelni és a középkori babonák szintjén rekedtek. Ezért írtam, hogy a sötét középkor, mert ott ha valakire rámondták, hogy boszorkány, megégették. Ma is rengetegen ezen a szinten vannak, mert a neten épp olvastak valamit a fogfájásról.

2016. jan. 31. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Arra reagáltál amit én írtam, próbálok válaszolni!

Ezek szerint nincs rendben az önismereted, mert nem lennél akkor beteg vagy tudnád, hogy mitől betegedtél meg! Egyébként aki kicsit is foglalkozott már önismerettel, az azt mondja, hogy nem ismeri önmagát. Ha pedig tényleg teljesen ismernéd magad, tudnád, hogy a betegségeknek lelki okaik vannak! Néhány egyszerű kérdés: Mi a kedvenc színed? Miért? Hogyan öltözöl? Miért? Mi idegesít? Miért? Sorolhatnám reggelig. Ezekkel tisztában vagy pl?

Miből gondolod, hogy az egysejtűeknek nincs lelkük? Igazat írsz, ha a lélek repülni akarna akkor repülnénk! Na most itt látok egy kis zavart! A lélek nem az amiről Te itt írsz, az a tudat. A lelket máshogy is szokták hívni, pl: Isten, tudatalatti, szerencse, véletlen, stb, stb.

Én már épültem fel betegségből, pusztán annyival, hogy megváltozott a látásmódom egy bizonyos dologban, ezt tekinthetjük egy bizonyítéknak!

A tudósaid elméleteket gyártanak, ok, ezek csak elméletek. Az emberi agy a végtelent nem tudja felfogni, akkor nem is létezik a végtelen?

A relativitás elmélet nem az erősséged, de nem gond! Halad egy busz az úton 50 km/h-van, mögötte egy autó 100 km/h-van, akkor az autó 50 km/h-val halad a busz felé, ugye? A fény sebessége 300 ezer km/s. Ha x halad mondjuk 100 ezer km/s-el, mögötte a fény, 300 ezerrel, a fény x-hez akkor is 300 ezerrel közeledik. Ha x halad a fény felé 100 ezerrel, a fény akkor is 300 ezerrel közeledik hozzá. Na ez hogy van? De nem csak ez, vannak itt még nüansz mondjuk vagy öregedés az űrben, stb. Ja, és Einstein azt írta, hogy ha valaki kicsit mélyebben beleássa magát bármelyik tudományba, rájön, hogy van egy magasabb intelligencia, ami ezt létrehozta. Hoppá!

Ok, az ezotériát sem kell egy kalap alá venni, van sok marhaság amit annak neveznek, azzal nem kell foglalkozni!

Hát igen, azokat a boszikat, táltosokat, sámánokat akkor nem kellett volna elégetni és akkor lehet, hogy nem itt tartanánk!

Itt szándékosan butítják az embert, mert így lehet irányítani.

2016. febr. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!