Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Már legalább egy hete küszködt...

Már legalább egy hete küszködtem. (? ) /Bővebben lent/

Figyelt kérdés
Már legalább egy hete küszködtem fogfájással, pontosabban ínyfájással. Nem a fogam fájt, hanem végig az ínyem, de csak a bal oldalon. Szedtem fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt és elmúlt, de ma arra keltem fel, hogy kegyetlenül fáj az egyik fogam. Nem tudok harapni, de nagyon enni se mert ha hozzáér valami már nagyon fáj. Lyukas és még nincs tömve. Holnap megyek fogorvoshoz. Szerintetek ki kell húzni vagy elég lesz ha betömi? És ha betömi, az fáj?

2016. jan. 27. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már fáj a lyukas fog, akkor a szuvasodás elérte az ideget, így valószínűleg gyökérkezeli majd. Abban biztos lehetsz, hogy nem kellemes, de még mindig jobb, mint ha húzná... a gyökérkezelés többszöri kezelést jelent, készülj arra, hogy vissza kell majd járnod párszor.
2016. jan. 27. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyökérkezeli, ha jól elérzésteleníti, akkor nem fáj.
2016. jan. 28. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!