Szerintetek ha még nem voltam életemben fogorvosnál és 11 éves vagyok akkor el kellene mennem legalább egyszer egy kivizsgálásra?
Igen, érdemes lenne. Nálatok nem szoktak iskolai szűrővizsgálatot csinálni? Jobb helyeken még az óvodákat is végigszűrik.
Első alkalommal átpolíroztathatnád a fogaidat és ha van fogkő, azt is leszedethetnél (ez tulajdonképpen egy alaposabb fogmosásnak felel meg). Az is kiderülne legalább hogy szükséges-e neked fogszabályzó vagy más egyéb kezelés (pl. csírahiány, szuvas fog vagy gyökérmaradvány - tejfogból származó beragadt szilánk, amit csak a fogorvos tud kifordítani).
azért nem voltam még mert totál jók a fogaim.
Épp tegnap esett ki a lyukas fogam szóval már ezzel sincs bajom ! Nálunk suliba nincs ilyen mert én Szlovákiában élek.
Mikor egyszer elmentem anyukámmal a fogorvosához mert neki kellett mennie akkor megnézte őket és akkor azt mondta nincs semmi baj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!