Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti nem félnétek egy ilyen...

Ti nem félnétek egy ilyen embertől?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy gyakran vannak látomásai a jövőről, de nem álmok, hanem úgy, mint a filmekben, hogy lemerevedik egy percre, és ezek mind be is jönnek. Velem kapcsolatban is látott már ilyet, és tényleg igaza volt. Meg állítólag néha úgy érzi magát, mintha a bőrömben lenne, és látná/érezné, amit én...

Ez hogyan lehetséges? Ez csak nekem rémisztő egy kicsit?

2016. jan. 26. 16:42
 1/7 anonim válasza:

Az ezoterika rovatba jobban illik, mint ide.

Nem, nem félnék, mivel marhaságnak tartom.

2016. jan. 26. 16:45
 2/7 anonim válasza:
48%
mond neki tegye le a kannás bort egy időre.
2016. jan. 26. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:

hát ez elég bizarr

én nem hinném el bizonyíték nélkül, de ha még igaz is, azért nem félnék tőle

2016. jan. 26. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen képességű emberek.Például én is, de nem lenne ok rá hogy emiatt vagy bármi másért féljenek tőlem.Az ilyen ember is ugyan olyan, minta többi, csak többet érzékel a valóságból.

." Meg állítólag néha úgy érzi magát, mintha a bőrömben lenne, és látná/érezné, amit én... "

Ez utóbbi viszont valóban elég ritka jelenség, azonban nekem is volt részem néhányszor benne, de kizárólag csak egy emberrel kapcsolatban, egyik barátommal kapcsolatban voltak ilyen érzéseim, mintha az ő érzéseit, gondolatait tapasztalnám meg, mintha kicserélődnének a gondolataink, vagy a bőrébe bújnék, nehéz megfogalmazni...De mondom, csak ezzel az egy emberrel.

2016. jan. 26. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
8%

Nem lehetséges, legfeljebb vannak akik beképzelik maguknak - *khm* előző -, illetve vannak akiket könnyű befolyásolni kedves Kérdező és simán megvezethetőek a "jövőbelátással". Persze ők ezt tagadják, de pont az a lényeg hogy nem veszik észre hogy becsapták őket.

Ha nem vezetett volna meg téged akkor a leírás alapján azt mondanám hogy fejében beteg és kerüld el ha lehet, így viszont azt tanácsolom hogy kerüld el mert megvezet és befolyásol téged úgy, hogy észre sem veszed.

2016. jan. 26. 22:48
 6/7 Fish1 ***** válasza:

Nem félnék. Szerintem van ilyen.

Mitől is fél az ember? Attól, ami ismeretlen neki. :)

2016. jan. 27. 02:50
 7/7 anonim ***** válasza:
5. voltam. Látom jól lepontoztak, persze ez pont az a fórum ahova a magukat becsapni akarók gyülekeznek. Sikeres ember itt nem lehetek. :D Azért csak higgy nekem... ha már az idejárók számára a hit a legerősebb érv amit felhozhatok. :D :D :D
2016. jan. 27. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!