Hogyan lehet átkot/rontást levenni vagy levetetni a családomról?
ilyen jellegű átok nagyon ritka.
Miért lenne bárkinek is indítéka arra hogy ilyen bonyolult varázslatot végrehajtson? kevesen értenek hozzá, ők meg nagyon sokat kérnek ezért. Személyes szórakoztatásra nem ilyesmiket szoktak csinálni akik képesek ilyenre.
Ellenben életbiztosítást ajánlok kötni.
Nem himihumi biztosítási ügynökkel, alkusszal. Három különböző ajánlatot pakoljon le az asztalra, ahogy a törvény előírja neki.
A "fel a fejjel" az bátorítás a továbbiak túléléséhez. Az lenne üres locsogás, ha azt mondanák, hogy "ne bánkódj". Az a személy tényleg nem tudja átérezni, csak fecseg.
Én azt mondom, hogy csak addig éreztem az életemet merő katasztrófának, amíg kizárólag magamat és a fájdalmamat néztem. Amint körbenéztem a világban egyre több sokkal rosszabbat láttam meg, amit addig észre sem vettem és az én bajaim eltörpültek mellette. Már ha hagytam nekik. Mert ugye ezek az önsajnáló pillanatok azért valljuk be néha jól is esnek, főleg ha van egy kis hajlam a lustaságra. Ma már úgy látom, hogy mindenen felül kell emelkedni. Meg kell élni és átlépni a dolgot. Levonni a következtetést, de nem kell rágcsálni és ízlelgetni, hanem megnyomni a "next" gombot. Ez egy tragédia esetében igen kegyetlennek hangzik, de kinek segít az, ha magad alatt vagy a nap 24 órájában, nem alszol, jönnek a gyógyszerek meg a pszichológus, aki mint tudjuk messze nem az Isten, honnan tudná, hogy pontosan mi a fene sérült a lelkedben és mi a fenétől, valamint hogyan is gyógyíthatná be, amikor arra csak te vagy képes. Telnek az évek sötétben eléldegélsz és időnként még sötétebb helyre vágynál de olyan már nincs. Szóval könnyű megzuhanni és nehéz kijönni. Ezért nem kell engedni magadnak, hogy megzuhanj. Gyakorolj önismeretet és valld be a félelmeidet, majd tedd fel a kérdést, hogy mire megyek a félelmeimmel? Ha kérsz egy pohár vizet, mert már nagyon szomjas vagy, nyúlj érte bátran, ne gondolkozz addig rajta, hogy tényleg merj-e érte nyúlni, amíg szomjan halsz.
Bocs, ha úgy érzed hogy jön ez ide, hát ez könnyen lehet belőle, mert nagyon megijedtél ettől az élethelyzettől.
Szerintem nem átok.
Élj nyitott szemmel és elfogadóan. Az élet pofont is oszt. Kinek többet, kinek kevesebbet. Ki mennyit bír el.
Megnyugtatásképpen még lehet közhellyé vált mondatokat hangoztatni, de már annyira elcsépeltek, hogy maximum legyintenek rá: "az élet a születéssel kezdődik és a halállal végződik".
Legalábbis annak, aki nem hisz abban, hogy valójában semmi sem ér véget, csak leveti a gúnyát, amit felvett egy időre vagy lecseréli a járművét egy jobbra vagy mondhatjuk bárhogy, az élet ilyen formája addig tart, amíg tarthat ilyen-olyan okokból. (Nem akarok olyan indokot írni, amivel sértem bárki hitvilágát.)
Van még valami, ami mindenképpen könnyít egy kicsit a gyászoló lelkén. Gondolj bele kedves kérdező, milyen fizikai és lelki fájdalmakat kell átélnie annak, aki egy komoly betegség után nem épül fel, hanem sérülten kell leélnie az életét. Ott marad a szeretteivel, akiknek nem kell eltemetniük, de ő minden nap kínokat él át.
Nem teljesen hiszek az okkult dolgokban, de nem is zárkózom el 100%-ig, azért is olvasom azt a kategóriát. Viszont nem a szkepticizmus mondatja velem, hogy nem átok.
2006-ban elment Édesapám akkori párjának Apukája; elment Édesapám kutyája; a Nagypapám testvérének feleségének az anyja (ez így bonyolult, de a nevét nem tudom ennek a rokoni foknak). Elment őnekik, tehát Nagypapám testvérééknek a kutyája is. Elment a Dédnagymamám is, Nagymamám anyukája.
Két évre rá Nagymamám egy csomó barátnőjének elment a felesége, a faluban, ahonnan származunk is egy csomó ismerős Bácsi elment. Majd a Nagypapám is...
Rossz leírni is...
Ezek valahogy mindig egyszerre jönnek, én is sorsnak nevezném lényegében.
Olyan ez, mint a háztartási gépek: sohasem csak egy megy tönkre egyszerre.
Csak a család terén ugye tragikusabb...
Ja, még annyit: valahol ezeknek a sorozatoknak is vége, szóval ne félj a Barátod miatt! :)
Elég volt ennyi Nektek...
Nomeg tavaly történtek.
Nálunk mindig naptári évekre estek, lásd ugye 2006 és 2008.
Kedves Kérdező!
Istennek van egy rádszabott terve,amely boldogsághoz vezet,mert SZERET.Ezt tudom.Magam is tapasztaltam.
30 évesen majdnem mindent elvesztettem,ami fontos volt nekem.
Miután 3 gyermekemet egy tanári fizuból nem tudtam eltartani,2.,és 3.tanári állást vállaltam.Természetesen kimerültem,és feleségem romantikus igányeit képtelen voltam kielégíteni,s anélkül neki nem kellett szex.Ő keresett,és talált másnál romantikát,és nemi betegséget.Elköltöztünk,s elpotyáztuk a két kezemmel felépített nagy házunkat.Elvesztettem hivatásom(tanári)az alacsony fizetés miatt,barátaim a költözés miatt,közösségem,ahol vezető voltam,bennük vetett bizalmam,mert elfelejtettek bajomban,és ítélkeztek felettem,szeretett feleségem,3 drága gyermekem,s exem kitett a házamból.Még hazámat is elvesztettem.(Kivándoroltam Amerikába 3 napi ellátmánnyal, kinti segítség nélkül).
Isten tenyerében húztam meg magam ott.
Többé sohasem éheztem,és olyanok ajánlottak fel szállást többször,akik nem tudták,hogy aznapra már nincs hol aludjak.Megtanultam bízni Istenben.
Az Ördög átka mindannyiónkat üldöz,és meg akar ölni,de Krisztus legyőzte a kereszten.Benne oltalmat találhatsz az ördög minden átkától!Nem ingyen!Oltalmáért oda kell adnod félelmeid,keserűséged,önmegvalósításodat,kétségeidet,haragodat körülményeid miatt,s mindent,ami megakadályoz boldogságodban,s a szeretet gyakorlásában.
Istennek van terve veled is!Figyelj rá,és vezetni fog!
Aki pénzt kér átok,rontás levételéért,fuss el tőle,mert az,az ördög szolgája!
Köszönöm szépen. Egy régi indián mindásra bukkantam a múlt hónapban,ami most forog a fejemben, ezzel biztatván magam: "Két farkas él benned. A jó és a rossz. Melyik lesz az erősebb egy idő után? Amelyiket eteted."
Utolsó! Soha sem hitten Istenben, de fura mód, a kommented olvasva rázott a hideg. Mégegyszer köszönöm mindenkinek. Egy kicsit paranoiás vagyok sajnos és ilyenkor nagyon jól esik a támogatás!
Kedves Kérdező!
Elgondolkodtattál!
Nyilván hiszel a trancendens gonosz erőkben,hisz honnan jönne az átok,és rontás hatalma.Ha vannak gonosz erők,lennie kell jó erőnek is.
Földünkön 1-2 parányi nép nem hisz isten-istenek létezésében.Emberi lényünk része az istenhit.Civilizációnk mindegyike hisz Isten létezésében.A zsidó nép is,ahonnan súlyos fertőzésként begyűrűzőtt az istentelenség.
A zsidó nép sokat tudott Alkotónk létezéséről,mibenlétéről,de ők igyekeztek a megismert Istent a saját gonosz képükre formálni.Ez,a képükre formált istenke nem volt hajlandó azt tenni,amit elvártak tőle,s igy megölték.Nietzsche ezt így fogalmazta:"Az isten halott!Ti öltétek meg."
Az istentelenség zsidó szektája sok civilizált embert megbutított,mert hinni akarták,hogy az ember az isten,tehát ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!