Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább rémálmod,...

Mi volt a legdurvább rémálmod, vagy alvásparalízised?

Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Kb 7 hónapos terhes voltam, mikor azt álmodtam hogy az utcán szembe jön velem egy kapucnis pulcsis ember, ès kérdès nélkül arcon lött...

Percekig levegőt se kaptam, a kisfiam majd kiugrott a hasamból. Szörnyű volt. Már 2 éve volt de még most is lever a víz...

2016. jan. 16. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem az szokott a legjobban megviselni mikor egyszerűen nem tudok felébredni. Tisztában vagyok vele, hogy álmodok, aztán mikor felébredek, otthoni környezetben találom magam, megnyugszom egy kicsit, de aztán megint van valami furcsa részlet amiből rájövök, hogy ez még mindig álom. Egy álmon belül ez 4-5 alkalommal is elő szokott fordulni. Olyan is van, hoogy azt álmodom, hogy már felébredtem, nyitva van a szemem, fekszem az ágyban, de nem tudok megmozdulni. Talán ez a legrosszabb fajta.
2016. jan. 16. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Az szerintem is durva, amit előző írt.Nekem is ez az egyik legnagyobb para!

Mikor nem tudok felébredni álmomból és már nem is tudom biztosa, hogy álom-e mert teljesen valóságosnak tűnik.De ez nem egyenlő az alvásparalizissel, mert ilyenkor tudok mozogni.Volt már, hogy ilyenkor elkezdtem ütni a mellettem lévő szekrényt és orídítottam hogy "ébresszetek fel"!De persze nem hallotta senki.

2016. jan. 16. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Amikor megálmodtam a számokat, amiket hétvégén húznak.

Láttam előre milyen életem lesz ezután, miket fogok megcsinálni.

Mikor felébredtem, alig tértem magamhoz, és mire oda jutottam hogy leírom a számokat, nem voltam benne biztos, hogy melyik számok is voltak.

Persze azon a hétvégén, kihúzták a számokat, és valaki milliárdos lett.

Sajnos nem én voltam.

2016. jan. 16. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Hm..

Rémálmaim nincsenek, alvásparalízis viszont volt egy nagyon durva!

Azt képzeld el, hogy egy arachnofóbiában ,,szenvedő'' ember mozdulni sem tud, miközben a szobájában kb. 9 db. óriáspók mászkál, közben sok kicsi rajta..Életem legrosszabb reggele volt..

2016. jan. 18. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A legdurvább alvásparalízis: felébredtem, nem tudtam megmoccanni, és megszólalt egy hang (dolby sorround) a fejemben, ilyen süvöltő, ördögi hangon: bele fogok mászni az életedbe!

Többször is elhangzott, és változott a hang iránya is, miközben beszélt.

Fél óráig feküdtem kb, amíg meg tudtam mozdulni, hogy telefonáljak. 4am volt.

2016. jan. 19. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Legrosszabb rémálom: Valami maffiózók vagy terroristák elfoglalták az iskolánkat, mindenkit kínoztak, húsklopfolóval szétverték az ujjainkat, aztán mindenkit lelőttek egyesével. Durva alvásparalízisem még nem volt.
2016. jan. 31. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A legrosszabb rémálmom az volt, hogy a szobámban álltam és hirtelen fülsüketítő zajt hallottam, amitől teljesen pánikba estem.

Alvásparalízisem többször is volt, amióta megtanultam tudatos maradni közben (ez legutoljára elég vicces módon sikerült :D), azóta nem fordult elő ilyen eset (már évek óta).

2016. jan. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!