Mi volt a legdurvább rémálmod, vagy alvásparalízised?
Kb 7 hónapos terhes voltam, mikor azt álmodtam hogy az utcán szembe jön velem egy kapucnis pulcsis ember, ès kérdès nélkül arcon lött...
Percekig levegőt se kaptam, a kisfiam majd kiugrott a hasamból. Szörnyű volt. Már 2 éve volt de még most is lever a víz...
Az szerintem is durva, amit előző írt.Nekem is ez az egyik legnagyobb para!
Mikor nem tudok felébredni álmomból és már nem is tudom biztosa, hogy álom-e mert teljesen valóságosnak tűnik.De ez nem egyenlő az alvásparalizissel, mert ilyenkor tudok mozogni.Volt már, hogy ilyenkor elkezdtem ütni a mellettem lévő szekrényt és orídítottam hogy "ébresszetek fel"!De persze nem hallotta senki.
Amikor megálmodtam a számokat, amiket hétvégén húznak.
Láttam előre milyen életem lesz ezután, miket fogok megcsinálni.
Mikor felébredtem, alig tértem magamhoz, és mire oda jutottam hogy leírom a számokat, nem voltam benne biztos, hogy melyik számok is voltak.
Persze azon a hétvégén, kihúzták a számokat, és valaki milliárdos lett.
Sajnos nem én voltam.
Hm..
Rémálmaim nincsenek, alvásparalízis viszont volt egy nagyon durva!
Azt képzeld el, hogy egy arachnofóbiában ,,szenvedő'' ember mozdulni sem tud, miközben a szobájában kb. 9 db. óriáspók mászkál, közben sok kicsi rajta..Életem legrosszabb reggele volt..
A legdurvább alvásparalízis: felébredtem, nem tudtam megmoccanni, és megszólalt egy hang (dolby sorround) a fejemben, ilyen süvöltő, ördögi hangon: bele fogok mászni az életedbe!
Többször is elhangzott, és változott a hang iránya is, miközben beszélt.
Fél óráig feküdtem kb, amíg meg tudtam mozdulni, hogy telefonáljak. 4am volt.
A legrosszabb rémálmom az volt, hogy a szobámban álltam és hirtelen fülsüketítő zajt hallottam, amitől teljesen pánikba estem.
Alvásparalízisem többször is volt, amióta megtanultam tudatos maradni közben (ez legutoljára elég vicces módon sikerült :D), azóta nem fordult elő ilyen eset (már évek óta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!