Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vita szinte mindig, amikor...

Vita szinte mindig, amikor egy bizonyos helyről hazafele jövünk?

Figyelt kérdés

Párommal néha átmegyünk közös barátainkhoz.

Eddig többször különböztünk össze valamin tőlük hazafele jövet, mint nem.

Egyébként nem vitatkozunk sokat.

Csak részben hiszek az ezotéria tárgykörébe tartozó dolgokban, de ezt nem tudom hova tenni.

2016. jan. 2. 22:17
1 2
 1/11 Fish1 ***** válasza:
Attól függ, mik konkrétan a kiváltó okok. Simán lehet olyan is, hogy valamelyikőtök valami miatt felhergeli magát, majd a másikon tölti ki.
2016. jan. 2. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
És mi a baj a vitával?
2016. jan. 3. 00:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Minek isztok, ha nem bírjátok?
2016. jan. 3. 01:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Min vitáztok ilyenkor?
2016. jan. 3. 08:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Valamelyikőtöknek baja van a barátaitokkal. De ezt nyíltan nem tudja vagy meri felvállalni így valamilyen egyéb ok miatt alakul ki a vita.
2016. jan. 3. 11:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Az ő barátai, ő ismertetett össze minket. Én nagyon jól érzem magam náluk, nincs bennem feszültség-feszengés.

Hülyeségek a vita tárgyai, milyen programot szeretnénk vagy nem szeretnénk, miről lehet beszélni vagy nem beszélni meg félreértések.... A vita maga ijesztő, de a kiváltó ok a legkomolytalanabb, olyan, amin az ember évekkel később szerintem csak röhög.

2016. jan. 3. 17:44
 7/11 Fish1 ***** válasza:
De akkor gondolom, hogy ezek az apró-cseprő viták akkor is megvannak, amikor nem a barátoktól jöttök haza, nem?
2016. jan. 3. 18:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy vannak de nem annyira azért.

Nincs olyan sok.

Onnan hazafele 80%-ban volt vita és pl az elmúlt két hónapban már lassan igaz, hogy a viták 40%-a tőlük hazafele volt.

2016. jan. 3. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Vagy a helynek, vagy azoknak a barátoknak lehet valami idegesítő, rossz kisugárzása, vagy rossz hatása rátok.

Ez pl olyan mint nekem is van két rokonom, akik ha eljöttek hozzánk, vagy én voltam náluk, utána mindíg olyan félős lettem, a találkozás után, féltem itthon, nyugtalan voltam, pedig semmi félelemkeltő dologról nem volt szó, szerintem simán csak energiavámpírok és így csapódik le az "áldozatokon".

2016. jan. 3. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen annyi történt, hogy egyszer éppen vitatkoztatok, és emiatt mindig, amikor arra mentek, akaratlanul is eszetekbe jut, hogy korábban mi történt.

Vagyis nincs a helynek negatív kisugárzása. Sem a barátoknak. Csak az emlékeitek miatt húzzátok magatokat föl.

Ha az agy elképzel valamit, ugyanazok az idegpályákat és az agysejteket használod, mit ha az valami valóban megtörténne. Amikor tehát arra gondolsz, hogy korábban erről a helyről hazafelé menet mennyire felhúztad magad, akkor az agyban ugyanolyan folyamat játszódik le, mintha csak most történt volna dolog.

Ez egy önbeteljesítő folyamat. Nem a hely és a barátok negatívak, hanem ti gondoltok negatív dolgokra, egész pontosan a korábbi vitáitokra, és ennek az a következménye, hogy a vitákat felidézve ismét felhúzzátok magatokat és emiatt ismét vitáztok.

Amúgy ennek semmi köze az ezotériához, ez egy pszichológiai jelenség.

A megoldás egyszerűen az, hogy pozitív dolgokra gondoltok. Nézzetek kiscicás képeket a mobilotokon, vagy valami. ^^

2016. jan. 11. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!