Szilveszterkor, meg újév első napján vannak babonák, ezek mennyire valósak?
Kellene takarítanom, mert kicsit nagy a kupi a szobámba.
Most hét közben felújítottunk a lakás egy részét és nem maradt időm takarítani a szobámba.
de azt is mondták, hogy ha rendetlenség van a szobában az se jó. :D
hát nem is tudom, de néha olyan dolgok történnek, hogy hihetetlen!
majdnem minden mindig nálam megy tönkre.
Múltkor nyár elején, lent a nyári konyhában megnyitom a csapot és letörik :D ilyen üveges ajtó van és elég közel van a csap hozzá és télen hideg van, szerintem elfagyott és elöregedett. aztán mivel nagyon kinyitottam letörött.
Munkahelyen a CNC gépnek elromlik a pedálja. szintén a másik gépnél is tönkrement a pedál mikor ott voltam...
Bár igaz előtte is szar volt.
Nem tudom, mennyire valósak, de nekem nagyjából bejött.
Most alternatív megoldásként nem takarítottam, bár van némi kosz, csak rendet raktam, ne legyen kupi.Főzés tagnap megvolt, szóval konyhai munkától is mentes leszek ma, próbálom lazán, boldogan tölteni a napot, hátha a jövő évi is ilyen lesz, ja és szépítkezni kell, hogy egész évben szépek legyünk (eddig ez is bejött).Pénzt kiadni elvileg nem szabad, viszont vannak, akik szerencsepénzt (vagy igazit) adnak.Most ebből nem tudom, melyik a jobb, milliomos még nem voltam, szóval a babona ezen részét szerintem elszúrtam.
Mivel malacunk nincs, így csak a fekete macskánk farkát húztuk meg az idén éjfélkor, kíváncsian várom a következményét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!