Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Álmunkban miért van 6 ujjunk?

Álmunkban miért van 6 ujjunk?

Figyelt kérdés

2015. dec. 31. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max neked épp az volt.
2015. dec. 31. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem ujjam se szokott lenni, de néha hableány vagyok úszóhártyás kezekkel azt szeretem
2015. dec. 31. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 5 szokott lenni
2015. dec. 31. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, régen a táltosoknak volt egy kézen 6 ujjuk, azt gondolták ezekről az emberekről, hogy varázserejük van, lehet, hogy volt/van is. Vagy valami különlegeset tud pl kapcsolatba lépni a szellemvilággal, ilyesmik. Lehet amúgy, hogy valamelyik előző életedben ilyesvalaki voltál. De lehet, hogy valami speckó képességedet kéne fejleszteni, előhozni, meg az is lehet, hogy csak véletlen , vagy lehet neki még több oka is, nem tudom mindet felsorolni, mert én se tudom mindet, csak hát gondolom kicsit agyaljál rajta, mert elvileg a saját álomszimbólumaidat magadnak kell megfejteni, mert te tudsz rájönni igazán, habár hát nem tudom, vannak ilyen álmoskönyvek, hogyha valakinek tényleg ennyiszer kapcsolódott egy adott álom beli dolog, akkor lehet az is akár, hogy nem csak neki van benne valami, nem csak neki van összefüggés az álmoskönyvben lévő fogalom, meg a jelentése között. De amúgy én nem tudom, azok ott föntebb csak tippek voltak, hogy akár ez is lehet. Vagy hogy vigyázz jobban az ujjaidra, mert nincs tartalék.
2015. dec. 31. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet, hogy igazad van. Egy héten 5x tudatosan álmodok akaratomtól függetlenül, ez álomkor is tudatosan álmodtam, csak gondoltam ránézek a kezemre.
2015. dec. 31. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 ujjam van.
2015. dec. 31. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Az igazat megvallva, nekem még sose jutott eszembe, hogy álmomban az ujjaimat számolgassam :D

De legközelebb ez lesz az első dolog amit megteszek ;)

2015. dec. 31. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

jó neked

én már 2 éve küzdök de még egy tudatos álmom se volt :(

2016. jan. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!