Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 10-es skálán mennyire hisztek...

10-es skálán mennyire hisztek az ezotériás dolgokban általánosan?

Figyelt kérdés
1-10-ig terjedő skálán én 1-es vagyok. Érdekelne az is, hogy milyen esemény vitt rá titeket, hogy higgyetek benne.

2015. dec. 27. 16:12
1 2
 11/18 Spilerke ***** válasza:

Nos, szerintem az agykontroll valós ezért választom egy nagyon erős egyes ;)

10/1

2015. dec. 27. 18:26
 12/18 Spilerke ***** válasza:
*válaszom...
2015. dec. 27. 18:27
 13/18 A kérdező kommentje:

#7 Testen kívüli élményt elő lehet idézni, ha az agynak bizonyos részét stimulálják.

"- logikai alapon is bebizonyítható, amennyiben nem áll ellen az ember "

Ez a mondat egy önellentmondás. Ha valami logikai alapon bebizonyítható, akkor mindegy, hogy valaki ellen áll-e vagy sem.

Ha én démont látnék, nem azt a következtetést vonnám le, hogy léteznek démonok, hanem azt, hogy mi csapta be az agyam, hogy démonokat lássak. Ebből is látszik teljesen más a gondolkodásmódja az embereknek és ez nagyon érdekes :)

2015. dec. 27. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:

#7 Testen kívüli élményt elő lehet idézni, ha az agynak bizonyos részét stimulálják.

Lehet. De mi a bizonyíték arra hogy úgy nem valódi testen kívüli élményt idéznek elő?

Vagy ha az nem valódi attól még a klinikai halál élményhez kapcsolódó események még lehetnek valódiak

2015. dec. 27. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
0÷10-es skálán -8.
2015. dec. 27. 21:19
 16/18 anonim ***** válasza:

A mondat szerkezetbe benne van az agyadat. Szoval mi is vagy te? :)

Nem csapta be semmi az agyamat, mert nem testtel latok.

Amugy is testen kivul voltam. Ott volt az agyam mellett. Felpattant a hatamra, onnan a tarkomra majd kommunikalni kezdett volna velem. De itt megszakitottam a tortenetet. Felebresztettem magamat es kikeltem az agybol.

2015. dec. 27. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! # 4. vagyok

Mi lehet nagyobb bajod belőle?

Kérdezd már meg a 10-es válaszolót hogy ha ki akarna szállni ebből az egészből, mi történne vele és miért ragaszkodik az okkultizmushoz?

Mindenki azt gondolja hogy ez tudás! Nem az, csapda!!!

Én is ezt gondoltam magamról és elmondhatom hogy nagyon jól ment az egész nem kellett benne hinnem csak eleinte, minden működött - én mágiával és Tarottal foglalkoztam!

Csakhogy ! elkezdett az életem tönkremenni, meg a körülöttem élőké is És még csak annyit sem fogtam fel

az okkultizmus miatt lehet!

Hosszú történet, sok évem ment rá feleslegesen ...

https://www.youtube.com/watch?v=gUy74GhRNMQ

Ez a dokumentumfilm egy okkultizmussal foglalkozott ember vallomása, ha komolyan érdekel mi lehet hosszú távon az okkultizmus vége, ajánlom hogy nézd végig!

2015. dec. 28. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
kíváncsi vagyok hogy tetted tönre az életed. De legfőképpen az, hogy másokét hogyan sikerült. Ott valami nagy gebasz lehetett. Mármint a fejedbe.
2015. dec. 28. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!