10-es skálán mennyire hisztek az ezotériás dolgokban általánosan?
0
De van amit hasznosnak találnék belőle vagy érdekesnek.
1-es
Megtapasztaltam, de még időben abbahagytam az okkultizmussal való foglalkozást! Javaslom Neked is, mielőtt nagyobb bajod nem lesz belőle!
1/10 De ha elrontod szétszednek a démonok meg ijesmi
agyVelő zabáló szörnyek esetleg !
10/10 (ez tudás, nem hit)
- gyerekkori élmény, hogy kint vagyok a testemből és látom egyszerre magamat és muteromat a konyhában, miközben nem is egy térben voltunk
- pszihedelikus szerek, sokat - sokszor - sokféleképpen. rengeteg megértést és tudást adott
- megértésekből magyarázatot találtam sok korábbi jelenségre, aminek nem tulajdonítottam jelentőséget.
- logikai alapon is bebizonyítható, amennyiben nem áll ellen az ember
- kerestem valakit, akit követni lehet és további megértések
- további megtapasztalások. testenkívüli élmény, láttam démont
...
elvenni tőlem már ezeket nem lehet. kórusba mondhatják 1001 -en, hogy nincs igazam, akkor is tudok. Ez már nem hit. De én senkit nem akarok meggyőzni. Mindenki a saját útját járja.
annyit még mondanék, hogy írtózatosan sok baromság kering. Sok az önjelölt tanító, akik másokon élősködnek. Persze mindenki azt mondja, hogy nála van a tudás, a többi hülyeség.
A játék nehézsége és időigényessége részben ebben rejlik. Míg végighámozod az egész történetet...
Kezdő lökésnek annyit mondanék, hogy minden vallás önmagában nem igaz. Van több kevesebb valóság tartalmuk, de mindegyik célja az igába hajtás. Hogy az ő malmukra hajtsd a vizet.
A lét örök. Isten (ki nem egy személy, hanem minden) nem korlátozta be magát semmilyen szinten. Nem mondja meg semelyik részének(neked), hogy mit lehet enni, inni csinálni. Mindenki aki ilyeneket hirdet, az sík hülye hozzá.
Aki azt mondja, nem ehetsz húst, ne szexelj. Csak egy párod lehet. Csók már megcsalás? és hasonszőrű hülye kérdések
Mindenből mértékkel. Minden téren az aranyközépút a szükségszerű. Ne másokat változtass meg, hanem önmagad és úgy változik a környezeted.
aranyközépútra egy példa (hús)
Aki csak húst eszik, az függő. Egy szélsőséges dolgot művel. Rabja és más részeket elutasít.
Aki nem eszik húst, az is a rabja. Csak ő annak a rabja, hogy folyamatosan ellent mondjon. Rengeteg energiát vesz el tőle, hogy minden áron kikerülje. Már maga a látványa, szaga, érintése is probléma lehet.
Mi az aranyközépút? Kibírom nélküle akár több hétig is. Képes vagyok nemet mondani, de ezt csak azért teszem hogy próbára tegyem magamat. Viszont amikor jól esik magamhoz veszem. Mi van éppen terítéken amit enni lehet?! Ha van hús, akkor mi legyen mellé? Nem tart függésben, szabad döntésből teszel mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!