Asztrálutazással milyen tapasztalaitok/tudásotok van?
Én mikor elsőnek csináltam tudatosan, akkor egy fél óra után sikerült delta binaural zenével/ütemmel.
Mikor kikerültem, akkor csak pár másodpercig láttam a dolgokat, és utána elhomályosult minden, majd visszakerültem a testembe.
Mikor nem tudatos volt, akkor könnyedén tudtam mozogni is, de mikor megijedtem elsőnek, akkor rögtön visszakerültem a testembe.
Nagyon jó élmény egyébként, és tényleg jó érzés kívülről látni magad. :)
Mikor felébredsz, akkor is kipihentnek érzed magad, és jól is. :) Ezt nem lehet elmondani milyen, ezt érezni kell. :)
A binaural nem zene!
Az csak egy lüktető ütem, amit szinte nem is hallasz, de az agyadat kezdetben a megfelelő frekvenciára hangolja, hogy kikapcsolódjon minden érzékszerv.
Én legutóbb látogatást tettem a Jupiteren, de ehhez nagyon magas szintű tudás és sok gomba kell. A helyszínen új varázslatokat és magasabb szintű meditációs tranzakciókat sajátítottam el a Juppiter egy holdján található életfa iskolában.
A tudást mind a mai napig használom, mivel a mindennapi életemet is segíti. Tehát nekem megérte az utazás.
Arra persze figyelni kell, hogy ne adagold túl magad, mert célt téveszthetsz és a pokolban köthetsz ki.
az utolsó kommentelő jól irja a dolgokat
nagyon vigyázni kell vele mert hatalmas veszélyei vannak
arról nem is beszélve hogy mi van ha nem tudsz visszatérni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!