Testből kilépéssel vagy asztrálutazással megtudok nézni/meglátogatni embereket?
Figyelt kérdés
Tehát megtudom őket nézni, hogy éppen mit csinálnak, hol vannak stb.? Lehetséges ez?
Légyszives értelmes válaszokat írjatok!
2012. okt. 23. 22:25
1/17 gelazso válasza:
igen,de azok az emberek nem fognak téged látni ,mert csak az agyad produkálja ezeket a képeket
2/17 A kérdező kommentje:
de amit én akkor látok az valójában ugy is történik? Azt gondoltam, hogy ő nem fog engem látni
2012. okt. 23. 22:33
3/17 anonim válasza:
Nem illik leskelődni :) De amúgy igen.
4/17 A kérdező kommentje:
nem fürdés közbe akarom meglesni vagy valami :D hanem csak azért például mert nagyon messze lakik és szeretném látni.
2012. okt. 23. 22:43
5/17 anonim válasza:
juuuuuuj téll lehet ilyet?
énisakarok xD
6/17 anonim válasza:
egyébként beszarás, mennyi mindenre képes az emberi agy, kb a fejemet teszem rá, hogy lehetséges..
de a kérdésre nem tudom a választ, mivel (még)nem tudok kilépni a testemből
jó gyakorlást!
7/17 Shanokk válasza:
Persze, mióta felemelték az üzemanyagárakat Én is csak így utazok.
8/17 anonim válasza:
Lehetséges ráadásul nem is nehéz. Sztem a meditáció meg gyógyítás után ez a leggyakoribb "lelkigyakorlat". Szóval nem olyan nehéz mint pl telekinézis vagy levitáció, de azért gyakorlás szükséges hozzá.
(És sajnos olyan emberek is képesek rá vagy elsajátíthatják akik nem jó szándékkal közelítenek.)
9/17 anonim válasza:
lehet, nekem sikerült 2x, de nagyon rövid ideig voltam kinn a testemből, nem annyira nehéz csak gyakorolni kell és ráérezni a módszerre.
10/17 A kérdező kommentje:
?
2012. okt. 29. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!